Bsrkaya 1prens_annesii Canımsın canımmm 🥰 Enlerin baş tacıı 🔥Çok teşekkür ediyorum canımm benimde burda İyiki tanımışım dediğim binlerce kişi varr 🧡 hepsiii cokk özell ve değerli beniim için 🤍
Ask_hosmus 1prens_annesii teşekkür ederim kuzum😘 benim de enlerim belli hepsi biliyor kendini hiccc tek tek giremicem o mevzulara😂
aykirikadin Ayy kuzum benim enlerim tüm peride kızlaridir. @HurremSultan Sultanimdir. @Cicekliperde öğretmenimdir. @Yasak_elma Sevdiğimdir. @TombulHatun Muhasebecimdir. @Bsrkaya ısparta gülümdür. @Rouge Gurbetteki bakimlimdir. @Sedaa Adanali idolumdur. @Nietzsche filozufumdur. @arman @Akrep @Ananasss @Ask_hosmus sütlü tatlilarimdir. @Cicikiz @Dogruu43 @Eskobar @Kamelia @Nefedukaa @Nurtrhnx1 ballı kurabiyemdirler. @She_angel @zarifhanim zarif meleklerimdir. Yeni gelen peride çiçekleri @mavikelebekk__ tatlimsin. @Enerciii ballımsın. @xyzem şekerimsin. @ayipolmasinama gülümsün. @zehirlisarmasik birtanemsin @ipek2022 Birtanemsin @Sevde_20 Bebeğimsin. @Medusa Bebegimsin. @Burnumageliyoduslkmsn tatlimsin. @MedavikPastam bebeğimdir. @Slaedz06 Askimdir Ve aklimda olanlar yazamadiklarim
Yasak_elma aykirikadin Ayy aykırım ya bende seni seviyorum♥️😍Ateşli kadınım🤪🔥🔥 Peridede aradığım kişilerdensin🤩
Enerciii aykirikadin yaa ben yeniyim ama benide aldınız aranıza tişikkirlerr 🥰 sizde benim genel olarak yükselen ateşimsiniz ögretmenimsiniz her biriniz😂🥰
Yasak_elma TombulHatun Naime hanımdan maaş talebinde bulunalım😂Her yorum beğeni ve post acma başına pirim alalım.Herayda düzenli maaşımız olsun üye oldugumuz için.girsekte girmesekte alalım o maaşı.Nasıl ama😉😉
TombulHatun Yasak_elma olmaz salak salak post açıp yorum atanlar olur para için farklı bir sistem olmalı 😂😂