ipek2022 mavipanda ne kadara yaptırdın canım ve nerede Bende bir sorun yok aslında ama ondada istiyorum eşim izin vermiyor ben memnunum gerek yok diye 😄
mavipanda ipek2022 kuzum ben doğum yapınca cerrahpaşa üniversitesinde böyle bir uygulama varmış şansıma ücretsiz yaptılar kedi gibi dört ayağımın üstüne düştüm 😂😂 yani çok kötü değilse gerek yok bencede
mavipanda Tatata41 evet normal doğum sonrası hem dikiş izi geçiyor orda Bi düzeltme yapıyorlar vajina dışına
nrcn01 Tatata41 evet o ben sürekli yapıyorum. Şuan oturduğum yerde bile yapıyorum sürekli yapın alışkanlık haline bile gelir 😂
nrcn01 Mavininbiri küçük idrarınız geldiğinde sıkıyorsunuz ya öyle gene idrarınız geliyormuş gibi sıkın
Yasak_elma Tatata41 Madem daha bir çocugun var ikinci bebek cok ileri zamandada olsa söz konusuysa canım bence estetik yaptırsanda ikinciyi sezeryanla yap oranı tekrar dağıttırma.Orasıda öylece kalmış olur hem👌
delicee nrcn01 ya şu kegel egzersizini çok araştırdım çok deniyorum ama yapıp yapamadığımdan emin olamıyorum pek bişey hissetmiyorum sanki sık bırak yaparken neden acaba ?
nrcn01 delicee ben önceden hafif idrar kaçırıyordum o sorunum geçti mesrla. Ordan anladım doğru yaptığımı. Hem idararınızı hemde vajinanızı sıkın belki daha çok hissedersiniz
delicee nrcn01 idrar yaparken değil de normalde zamanda anlayamıyorum işte ya da böyle sıkıp tutamıyorum hemen kendiliğinden. Geri normal oluyor anlamadım gitti 😂
nrcn01 delicee idrarınızı yaparken bi kaç defa deneyin. Normalde bende 10 sn den fazla tutamıyorum. Ve yeterli. Yaptıkça kaslarınız alışıyor
nrcn01 delicee aynen mesela 1 hafta falan ilişkiye girmediğimde darlık hissediyorum yani ilişkiye girmek istiyorum. Ve ilişki esnasında da eskisi gibi hissediyorum