Suzikos milkshake ay sen bensin foruma yeni kaydoldum da yeni keşfettim burayı benim oğlan da 13 aylık uyanıp durur hep yarım kalır acaba uyanacak mi diye korkuyla oluyor hep ilişki yaa bı de ben evlenir evlenmez hamile kaldım bı keyfine varamadım yeni yeni işte arada uyursa uyanmazsa hemen
milkshake Suzikos kader aynı canım ben evlendim evliligi yasayamadim eşim paralı askerliğe gitti yanlizdim hep beni götüemedi falan sonra çocuk oldu o ordayken hamile kaldim arada gidip geliyodu sonra çocuktan sonra herşey değişti iliskimiz bile herşey şimdide böyle oluyor işte
nrcn01 Slaedz06 bizde de durumlar aynı ya. Evlenmeden önce naneler yemiştik. O zaman ayda 2 kere buluşabiliyorduk. Tek seferde 3 4 oluyordu ve uzun sürüyordu. 3 4 saat rahat yani🤭 🤣
milkshake Eucleas valla seni tebrik ediyorum bacım böyle guzel anlatilamazdi heralde 😂😂🤦🥰 doğru bi saat kesintisiz gir çık yapmaya kimse dayanamaz haklısın 😂😂
bogurtlenliturta milkshake bazen haftada bir bazen hafta 4 değişiyor, en az 1 saat sürüyor, 3 saat olduğunuda bilirim aralıksız
sonfecianlar milkshake bizim 10 ila 30 dakika arası ön sevişme falan filan ama haftada 1. Çok bazen benim ısrarlarımla haftada 2 oluyor biz bitiğiz…
papatya800_ milkshake ön sevisme çok önemli bence önceden 10-15 dk surerdi şimdi ön sevisme konuşma falan derken bir buçuk iki saati buluyor
papatya800_ milkshake on sevismesiz nasıl bir anda o işi yapabiliyorsunuz ki öyle deneyin eşine şöyle inan oda daha çok zevk alacaktır o yapmıyorsa öncelikle sen ona yap
Meraktan 3,4 güne bazen 2 günde bir degişiyo işler güçler öncelikler uğraşlar yorgunluklar fırsat oldukça süresi de değişiyor 30 dk 1 saat daha da uzun sürdüğü daha az sürdüğü ayak üstü işe gitmeden uyumadan 😄😄