milkshake Suzikos kader aynı canım ben evlendim evliligi yasayamadim eşim paralı askerliğe gitti yanlizdim hep beni götüemedi falan sonra çocuk oldu o ordayken hamile kaldim arada gidip geliyodu sonra çocuktan sonra herşey değişti iliskimiz bile herşey şimdide böyle oluyor işte
nrcn01 Slaedz06 bizde de durumlar aynı ya. Evlenmeden önce naneler yemiştik. O zaman ayda 2 kere buluşabiliyorduk. Tek seferde 3 4 oluyordu ve uzun sürüyordu. 3 4 saat rahat yani🤭 🤣
milkshake Eucleas valla seni tebrik ediyorum bacım böyle guzel anlatilamazdi heralde 😂😂🤦🥰 doğru bi saat kesintisiz gir çık yapmaya kimse dayanamaz haklısın 😂😂
bogurtlenliturta milkshake bazen haftada bir bazen hafta 4 değişiyor, en az 1 saat sürüyor, 3 saat olduğunuda bilirim aralıksız
sonfecianlar milkshake bizim 10 ila 30 dakika arası ön sevişme falan filan ama haftada 1. Çok bazen benim ısrarlarımla haftada 2 oluyor biz bitiğiz…
papatya800_ milkshake ön sevisme çok önemli bence önceden 10-15 dk surerdi şimdi ön sevisme konuşma falan derken bir buçuk iki saati buluyor
papatya800_ milkshake on sevismesiz nasıl bir anda o işi yapabiliyorsunuz ki öyle deneyin eşine şöyle inan oda daha çok zevk alacaktır o yapmıyorsa öncelikle sen ona yap
Meraktan 3,4 güne bazen 2 günde bir degişiyo işler güçler öncelikler uğraşlar yorgunluklar fırsat oldukça süresi de değişiyor 30 dk 1 saat daha da uzun sürdüğü daha az sürdüğü ayak üstü işe gitmeden uyumadan 😄😄