[silindi] Deleted18 deneyelim bakalım koca gelince bal sürüp adam heyecandan ölür gel yapayım desem kocasız kalırsam Fatiha isterim herkesten😂😂😂
[silindi] nuryollanna istedigim kadar azgın olayım denedim o haldeyken de ama olmadı midem bulandı kustum
[silindi] nuryollanna ya cok istiyor erkek yani doğal olarak zevk yaşamak istiyor ilişkiden hariç oyun oynar gibi çocuk yatınca gel ağzına al oyna diyor evlendigimden beri istiyor bende onu memnun etmek istiyorum fakat dedigim gibi mide
[silindi] Deleted18 yok ben asla kokmaz ben kılsız erkek severim o yüzden sevdiğimi bildiğinden tüm kıllarını alır birtane dahi bırakmaz ama bilmiyorum yapamıyorum
[silindi] Deleted18 işte bilmeden aniden verse ilişki sırasında belki yaparım ama o direk aç diyor 😂😂
Deleted18 [silindi] yok normal ilişki yaparken çıkartıp alacaksın. Öbür türlü ha o demiş He sen istemişsin farketmex
TombulHatun [silindi] bilmem benim eşimden hiç midem bulanmaz ha elini öpmüşüm ha şeyini ikiside et parçası 🤣🤣🤣 sadece duştan almış olsun ilk yapmanda terli filan olursa o zamanda miden bulanır yada direkt duşta suyun altnda da deneywbilirsin hiç tadı gelmez 🤣🤣