Dün akşam ben oğlumu uyuturken eşim yine dertlerinden bahsetti, dinledim fikrimi söyledim. Hadi gel uyuyalım dedim yok ben oturcam uykun varsa uyu dedi.
Sonra ben oğlanı bırakınca duşa girdim. Duştan bornozla çıkıp elime bı tane prezervatif aldım.
Oturma odasına gittim elimi yumruk yaptım uzattım, eşim yumruk vurdu açtım Ooo bu bı davet mi dedi 😅
Sonra elinden tuttum salona götürdüm ortaya bı sandalye çektim bornozu çıkarıp kucağına düz değil de ters bı şekilde oturup kucak dansı yaptım daha doğrusu popo dansı sürtüdum twerk attım.
Şarkı açık ti - bitiyorum her gülüşünde, çok beğendim şarkıyi.
Sonra eşim boynumdan sırtımdan fln öptü dayanamadı hadi fln dedi. Orta sehpaya sırt üstü yatırıp oral yaptı sonra ben onu sandalye oturtum oral yaptım. Yine ters oturur şekilde birlikte olduk. Daha sonra yemek masasından tutunup ayakta yaptık, ve sonraaa tabiki roket indi ,😅😅
Prezervatif erosun oku ydu 😅😅🤣
Sonra ben tekrar yaladım prezervatif sekerliymis bıraktığı tat hoşuma gitti o esnada eşim -yarin yetmişlik devirelim o güzel bakışına dedi. 😍
Neyse bidaha da sandalyenin üzerine çıkıp d…maltti 🤣🤣
Beraber duş aldık orda da oral yaptım ayakta bı turda orada attık ama prezervatifle zor oluyormuş kurban olayım ben spiraleee😅
Balkona oturduk bı sigara içtik. Eşim unutamayacağım anlardan biriydi dedi 😅
İşte böyle kızlar aklımda hiç plan yokken yine İlham perilerim geldi çok mutlu oldu sizede öneririm 😍❤️🔥
Genelde buraya yazınca eşimle tartışma yaşıyoruz bilerek yazdım yine tartışcazmi diye bı maşallahinizi alırım 😁🤣🤣🤣😅