- Düzenlendi
ssma sen sür kuzum onlarda nemli kalsın yoksa devam eder çatlak ben 9 ay sadece bebek yagıyla yaglandım vıcık vıcık ama sıfır çatlak oldu anneminde hiç yoktur genetik bence dogumdan çıktım yine yok baktım yine yok sonra o bant çıktı vs derken yine yok Baya baya çatlaksız geçirdim dedim ( hatta dogumdan bi gün önce görümceme gösterdim ben göremiyormuyum yomsa çatlagım yok mu cidden dedim fotosunuda çekmiştimki alt kısmı görmezsem diye ) sonra dogumdan 1 ay sonra falan ben hızlıca bi kilo kaybı yaşadım tabi balon misali olunca sanırım Sadece ameliyat izimin oldugu çizgiden yukarı dogru 3 küçük çatlak oldu ama küçük kesik kesik yani bence ben eger dogum sonrasıda devam etseydim oda olmazmış çevremdekiler hep söylemişti dogum sonrasıda en az 2 ay 3 ay yaglanın vücut topluyor kendini büzüşüyor diye bebekten dolayı fırsat olmadı valla ona . Sen bolca nemlendir evde hindistancevizi yagın varsa onla yap o hemen emilmiyor yada bebek yagı veya ne kullanıyorsan kurudukça eline damlat komple sür çatlayavaksa çatlar zaten o ayrı ama kurak toprak misali Olmasın vücudun geriliyor nemsiz kalırsa çatlayarak gerilir ve kocaman iri çatlaklar olur kuru kalırsa