Ask_hosmus Rouge bizde kendimizi öyle avutuyoruz çocukların geleceği için mecburum bu ayrılığa ,bide 2 senedir uğraşıyoruz Almanya için çok masraf etti eşim varını yoğunu koydu umarım değer hepsine 🥴
Cicekliperde Rouge suwen candır. Seneler önce sabahlık almıştım. Kaç kez yıkandı. En ufak bir renk atması dahi yok. Onun harici ben lcw dream i de çok beğendim. Kumaşları çok güzel 🥰
Rouge Cicekliperde suwen cok aldım bende begendim ama bir tanesi bozuldu yıkadıktan sonra bir tuhaf oldu sadece bir tanesi
Ask_hosmus Bsrkaya aa Antalya’da mı oturuyorsun 😳 sen neresindensin 😂 kız belki buluşuruz dur özele gel hele sen 😂😂
Bsrkaya Ask_hosmus yokkk kizz ben Isparta da oturuyorum ama Antalya’ya 2 saat yaa devamlı antalyadayim 😂daha 2 hafta önce kalkandaydim 😂
rumi21 She_angel en fazla taş çatlasın 250 veririm pijama takımına 500 liralar bin liralar neee 😁😁 abiye elbise alırım o fiyatlara sjdj
Ask_hosmus Bsrkaya ay bi sevinmiştim antalyadasın diye gider gelirdik birbirimize 😂 ay tabi beni 3 çocukla kabul edermiydin😂😂