Eskobar yok ya türkiye eskisi gibi değil gidince görürsün

Ask_hosmus bende kısı özlemişim yagmuru falan ama yinede günesli hava benim favorim ya yaz kadınıyım dkdkd 😍😂tarif ettigin sekilde giyiyorum bunu arada söylüyorum ya belki ondan aklına geliyor 😍

Rouge evet çok şükür oldu ama zor ayrıldık hatta eşim dedi pişman oldum ama yapıcak bişey yok herşey çocuklarımız için , eşim iş üzerinden gitti beraber gelemiyormusuz yabancı polis kabul etmemiş ilk önce sen gel sonra eşin ve çocukların gelsin dedi aile birleşimi yapicaz 1,2 ay gibi bir süre için de eşin gelebilir dedi ne kadar doğru bilmiyorum, sen bilirsin bu A1 sertifikasını oraya gelip alsam olmaz mı illa burdan alıp mı gitmem gerek ?

Rouge yaa güneşi bende seviyorum ama Antalya yanıyor mübarek 😂

Ask_hosmus bazıları burda yapıyor ama o nasıl oluyor bilmiyorum sizin durumunuza olur mu bir fikrim yok fakat bu fırsatı bulmusken ne diyorsalar yapın bu ayrılıga zahmete değsin gelince daha da zorlanırsın hamilesin geldiginde dokunmazlar sana kursa git diye bir süreligine ayrıca moralini de bozma bu sadece bir süreligine bir ayrılık

Rouge bizde kendimizi öyle avutuyoruz çocukların geleceği için mecburum bu ayrılığa ,bide 2 senedir uğraşıyoruz Almanya için çok masraf etti eşim varını yoğunu koydu umarım değer hepsine 🥴

2 ay sonra

Rouge suwen candır. Seneler önce sabahlık almıştım. Kaç kez yıkandı. En ufak bir renk atması dahi yok. Onun harici ben lcw dream i de çok beğendim. Kumaşları çok güzel 🥰