Rouge çocuklarım güneş yüzü göremedi😂😂
Ne hayallerimiz vardı halbuki🤦‍♀️

Nurtrhnx1 ilkine baktım bulamadım ya ama ikincisinin victorias secret versiyonu var dkdkd

Bsrkaya baya pijama aldım dkdkdk hediyelik de aldım 😍ooo ne yapmadık ki gezmedik yer kalmadı nerdeyse avrupa turu gibiydi dkdkd cok güzeldi cidden degdi calısma istegim fullendi yasadıgını anlıyor insan ya tap taze dönüyorsun bebek gibi ✨💫

TombulHatun trendyolun tüm pijamalarını almıs oldum dkdkdk cok teşekkür ederim ama linkler acılmıyor ya off birde tek tek atmıssın o kadar 🥲♥️

Eskobar siz niye gitmiyorsunuz türkiyeye biraz daha büyüsünler seneye gidin bence😍

Rouge yaaa ne demek açılmıyor üzdü 🥲 olsun seninle sohbet etmek linklerden daha güzel 😘

Rouge bu salı değil sonraki salı memleketteyiz üç senedir gitmiyorum bir sene daha dayanamam😂

Rouge ohhh ne guzell kız benim de böyle bir tatile ihtiyaçim var vallaa 😂🤭

TombulHatun yaaa ♥️senin yazman bile yeter🥰acılmaması belki hayrıma valla o kadar pijamayı nasıl giyicem cok oldu 😂

Eskobar yaa sen öyle diyince diyince gitmiyorsun sandım tamm iyi zamanda gidiceksin ne kadar kalıcaksınjz😍

Bsrkaya sen simdilik dinlemene bak bebiş dogana kadar saglıkla bir gelsin hep birlikte gidersiniz🥰

Eskobar kız soğuk mu orası şuan 😂 işimiz çok şükür oldu eşim gidiyor bu hafta ,2 aya bende gelirim inşallah 😂😂

Rouge ömür boyu isterdim ama malesef dört hafta😂

Rouge ben antayada olduğum için askılı bide şort giyiyorum😂 ben tam kış kadınıyım yağmuru çamuru çok severim hele ki o kapalı soğuk havada polar pijamalarla çay kahve içiyorsam benden iyi yok bide tabiki örgü 😍 örgü yapmayı çok seviyorum bir an önce kış gelsiiiiinnnnm😍😍 bu arada sen ne tarif etsen gözüme seksi seksi şeyler geliyo nedense😂😂 pijama dedin ya mesela aklıma şey geldi direk bu ifil ifil yaz pijamaları var ya üstüne yapışan onlar geldi nedense 😂😂