TombulHatun trendyolun tüm pijamalarını almıs oldum dkdkdk cok teşekkür ederim ama linkler acılmıyor ya off birde tek tek atmıssın o kadar 🥲♥️
Ev giyim / rahat pijamalar 💆🏻♀️🧘♀️
Rouge yaaa ne demek açılmıyor üzdü 🥲 olsun seninle sohbet etmek linklerden daha güzel 😘
TombulHatun yaaa ♥️senin yazman bile yeter🥰acılmaması belki hayrıma valla o kadar pijamayı nasıl giyicem cok oldu 😂
Eskobar kız soğuk mu orası şuan 😂 işimiz çok şükür oldu eşim gidiyor bu hafta ,2 aya bende gelirim inşallah 😂😂
Rouge ben antayada olduğum için askılı bide şort giyiyorum😂 ben tam kış kadınıyım yağmuru çamuru çok severim hele ki o kapalı soğuk havada polar pijamalarla çay kahve içiyorsam benden iyi yok bide tabiki örgü 😍 örgü yapmayı çok seviyorum bir an önce kış gelsiiiiinnnnm😍😍 bu arada sen ne tarif etsen gözüme seksi seksi şeyler geliyo nedense😂😂 pijama dedin ya mesela aklıma şey geldi direk bu ifil ifil yaz pijamaları var ya üstüne yapışan onlar geldi nedense 😂😂
Ask_hosmus aaaaa eşinin mi oldu önce neden birlikte gelmiyorsunuz
Ask_hosmus bende kısı özlemişim yagmuru falan ama yinede günesli hava benim favorim ya yaz kadınıyım dkdkd 😍😂tarif ettigin sekilde giyiyorum bunu arada söylüyorum ya belki ondan aklına geliyor 😍
Ask_hosmus koş gel
Eskobar ayrılık sandığımdanda zor oldu 🤧 eşim gitti 🤧🤧🤧
Rouge evet çok şükür oldu ama zor ayrıldık hatta eşim dedi pişman oldum ama yapıcak bişey yok herşey çocuklarımız için , eşim iş üzerinden gitti beraber gelemiyormusuz yabancı polis kabul etmemiş ilk önce sen gel sonra eşin ve çocukların gelsin dedi aile birleşimi yapicaz 1,2 ay gibi bir süre için de eşin gelebilir dedi ne kadar doğru bilmiyorum, sen bilirsin bu A1 sertifikasını oraya gelip alsam olmaz mı illa burdan alıp mı gitmem gerek ?
Rouge yaa güneşi bende seviyorum ama Antalya yanıyor mübarek 😂