Benimde bir tane var Allah düşmanıma bile vermesin. Nefret ediyorum. Suratını görmeye bile tahammülüm yok. Mecburi yüz yüze bakıyoruz 🙆🏻♀️
Görümceme sinir oluyorum 😑
Burnumageliyorduuuu valla işin zor kuzum
Burnumageliyorduuuu kız senin gorumcenin uğraşı mi yok 😂
Burnumageliyorduuuu yani anlamiyorum bu inslanlari bende bir gün görümce olcam elden geldikçe hayatına müdahale etmem karışmam yani 🙃
napolyonuneltisi topu kurusun diycem de içinde iyi olanlarda var 😅
She_angel sormaaa😑
etoile uğraşı bi biziz sanırım 😅yoksa başka açıklaması olamaz
155155 yani sonuçta sende hayatına müdahele edilmesini istemezsin öyle düşün bazıları gerçekten çok sinir bozucu oluyor😬 bi arkadaşım ablasından daha şok görümcesiyle iyi geçiniyor seviniyor ne mutlular ☺️
Burnumageliyorduuuu Görümcen evli mi
Görümce görmeyeyim seni ömrümce ya şirretler
Burnumageliyorduuuu ne güzel bende bir gün görümce olunca öyle olcam 😊olmaya çalışcam
nuryollanna evli canım
birilerivar keşke görmeme şansımız olsa 🫠
Burnumageliyorduuuu garip gerçekten canım. Psikolojisi iyi değil sizin mutluluğunuzu mu kıskanıyo
Burnumageliyorduuuu insanlara sararak zevk alan biri daha 😖
Burnumageliyorduuuu aslında siz konuşup her detayı anlatıp kendinizde barış imzalamışsınız Şimdi şuan sorun yok ama içindekileri atamıyorsun bence bunu eşine yansıtırsan sana döner sorun sende der bak napıyor kadın vs der biraz gçrmemeye çalış huyunu suyunu Alttan almaya bak Yani Barış sanlanmışsa aynı konuları tekrar tekrar alevlendirmek biraz yanlış ve yıpratıcı olur ama konuştugunuz halde aynen devam ediyorsa kadın tabi ki haklısın Söyle eşine de denedim olmadı Anlaşamıyoruz olabildigince az görüşecegiz de