Yusra elifdedimbededim daha neler ya kız nasıl becermis kırmayı salak penis yok sanki Adam da haklı mk soda tanesi 4 tl 🤣
eess0 Pembepanterr doğru tabi o şekilde tepki verebilir. Öpüşme falan oluyorsa seni tatmin etmek istemiyor mu sonunda?
Pembepanterr eess0 oluyor tabi ki istiyor dile getiriyor ama ben genelde kaçıyorum 😂😂 üşengeçligimden
ipek2022 elifdedimbededim 🤣🤣🤣 artık ne kadar boşlukta kaldılar Allah göstermesin 🤣🤣 bira şişesi sokan bile var arkadaşım demişti
Mutlu_ Pembepanterr cok gecmis olsun allah sifa versin benimde boyle bi tanidigim var acaba o musunuz diye dusunmedim degil
Suzikos Yusra ya ben parmaklarken kendimi yada kocam yaparken bı garip oluyorum hiç sevmiyorum alışamadım parmaklamaya sadece penis girmesi gerekiyor içime psikolojik mi bilmiyorum anlamadım bir turlu
Suzikos Pembepanterr ya aynen demi anlatamıyorum o hissi ama içim bı kötü oluyor acicak gibi böyle rahat olamıyorum😂
Women Pembepanterr O zaman vajina tepe noktasını masaj haraketi ile okşayın. Böyle yuvarlak yada ileri geri. Bu şekilde tatmin olmayı deneyin birde.