delicee

Askkadini

delicee

Askkadini kızlar gittim doktora ance fırsat buldum yazmaya 2 kutu hap verdi 3 kutu losyon verdi ama önceki kullandıklarımdan değil doktor bana sordu kasık bölgesinde göğüz uçlarında boynunda falan varmı diye yok dedim oralardada oluyorsa köpek memesi hastalığı olabilir dicektim dedi sigara içiyorsan bırak hemen tetikler dedi dedim bekarkende içiyordum doğumdan sonra başladı dedim sonradan oluşur dedi hap ve losyonun fotoğrafını atıcam birazdan hapı emzirenler kullanamıyor bu arada doktor söyledi ben emzirmediğim için verdi bilginiz olsun

ddbbee_5 munderm melhem sur ustune strec film kapla bi saat sonra yika dedi excipial ve ürederm hydro kremlerinide gunde 3 kez kullan dedi ama bendeki usengeclik 🤷

ddbbee_5 yaaa simdi gordum ben yazicaktim ama gitmissin zaten doktora ayni durumdan benim kiz kardesim muzdaripti, aklina gelebilecek her seyi kullandi en son bi doktora gitmisti kil koku iltihabi var sende dedi doktor cünkü en son gögsünde de cikmaya basladi. Onun icin ayri bi klinige gitti. Klinikte estetik doktoru bi uygulama yapmis, ondan sonra hepsi kurudu gecti lekeleri de asiri azaldi yok gibi suan unuttum simdi ismini. Sen bi kremleri kullan iyi gelmezse bana tekrar ulasirsan kardesimin yaptirdiği islemi sorayim bi ona

Askkadini bana verdiği ilaçları ismi bunlar değildi bana öyle demedi doktor popoyu ıyıca yıka sonra losyonu sür kuruduktan sonra kremi sür kalsın öyle dedi yaptım ama komple sürdüğüm için yayıldı sanırım isimleri f harfiyle başlıyordu benimkilerin

premise yaa benim gittiğim doktorda kıl kökü iltihabı dedi benim allahtan göğsümde yok ilerlerse hiç baş edemem ya inşallah bu ilaçlar işe yarar yaramazsa ulaşırım size bu yorumdan olurmu

ddbbee_5 Ay olur tabi ulasin, ben soracagim kardesime o da cok cekti
            Popo neyse ama gogus cok kotu oluyo nasi kivrandigini ben bilirim bi kere acidan kendini banyoya kilitleyip aglamisti nefesi gidiyodu acidan ama cok sukur gecti
            Seninde bi an once gecer insallah 🙏🏻

premise bende afedersiniz ama oturamıyorum ya sırt üstü yatamıyorum tuvalete otururken bile acıyo bide öyle bi kaşınıyoki kaşıyarak iyice canımı yakıyorum 🥲

premise Ay olur tabi ulasin, ben soracagim kardesime o da cok cekti

Tamam çok teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻🥰

premise Seninde bi an once gecer insallah 🙏🏻

İnşallah ya çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸

Askkadini sinoz peeling yazın sarı kutusu olan kutusunda arindirici ve vücut nemlendirici peeling diye geciyor

ddbbee_5 Ay bilirim bilirim kardesimde oyleydi araba kullanirken yan oturuyodu bi ara acidan

premise çok zor ya ilaçlar iyi gelse keşke 2 gün oldu kullanalı 1 haftaya etki eder herhalde 😂