TombulHatun MedavikPastam benbugün fikir üretemiyorum çak çalıştım kafam durdu şuan ama bulaşma kapasitem çok açık o yüzden sataşıyorum 😂😂😂
TombulHatun sacmalamaengin Günahını alma kadının asla laf söyletmem bak dur kaynana postuna çevirmeyelim şimdi 😂😂
MedavikPastam sacmalamaengin benimkide hep yapar ama benim için değil, kızları kocalarıyla mutlu olsun diye yapar ama hep büyü ters teper fjdkddk kızının kocası 2 senedir yurtdışında evine gelmiyor başka kadınla beraber. Bu yüzden büyü kötü bir şeydir
Deleted_12 sacmalamaengin kız bu kaynanalardan ne istiyorsunuz allah için 😂hepsi o kadar kötü degil be abartamyın anam
Nurtrhnx1 TombulHatun Ah yedik ilk linci 🙈🤧😂Yok canım akrep kadını çok sakinn😎🙄😂 öyle birsey demedim ben hjhjj🙈😂
MedavikPastam Yine yazayım Erdonun karısı çok çirkin ve bakımsız onca milyonları olmasına rağmen fjdkddk
TombulHatun MedavikPastam bunda linç değil de övgü alabilirsin üstüne birde giyinmeyi asla bilmiyor o para bende olsa neler giyerim 😂😂
etoile TombulHatun akrep ask kadını değil canim ya. Akrep ozel zevklerine düşkündür bunun adı aşk değil 😇😂😂😂
etoile MedavikPastam kidste linçci tayfa varda burda yok bence. Burda herkes birbirine daha çok morel veriyor gibi 😇
She_angel MedavikPastam küçükken çirkin çocuklar büyükçe güzelleşiyor Küçükken güzel çocuklar büyünce güzelleşiyor 🙅♀️🤷♀️🤷♀️
MedavikPastam She_angel Harbiden öyle küçükken çirkin kız çocukları hem de büyüyünce çok güzel oluyorlar. Bizim ortaokulda kız vardı kıl yumağı gibi resmen sivilceli bir şeydi. Geçenlerde fotoğrafını gördüm yabancı kadınlar gibi güzelleşmiş
MedavikPastam TombulHatun Aynen ya kadın milyarder ama ezik gibi giyiniyor, dişlerinin arası bile boşluklu 😂😂
TombulHatun etoile kız sadece şeyimizin derdine mi yaşıyoruz sende ne yaptn aşık olduğumuz adamla dorukları yaşarız he başkası nasıldır bilemem ben kendi akrepliğimden bahsediyorum 😂😂