She_angel Harbiden öyle küçükken çirkin kız çocukları hem de büyüyünce çok güzel oluyorlar. Bizim ortaokulda kız vardı kıl yumağı gibi resmen sivilceli bir şeydi. Geçenlerde fotoğrafını gördüm yabancı kadınlar gibi güzelleşmiş
Söylersen linçleneceğin bir şey yaz🗯
TombulHatun hahahahahaahahha
etoile ahahah ben akrebim özel zevk diyince aklıma o geldi ne anlamalıydım ki 😂😂😂😂😂
etoile kids kafayı linçle yemiş😂
sacmalamaengin yok tabiki fjcxj
Nurtrhnx1 çok acemice buldum önce reddedeceksin baktın yemiyolar öyle devam 🤣
TombulHatun o kısmı doğru anlamissinda bebeğim. Şeyinin derdine yaşadığınızı söylemedim. Ask kadını ya da insanı degillerdir. Özel zevklerini severler bunun adı aşk değil. Onu diyorum. Akrep insanı aşık olmadigi kişiyle de doruklarda yasayabilir sever çünkü 😂😂😂😂😂
MedavikPastam bur grup var bekleyen birileri bir şey yazsinda saldırıya geçsin diye.😂😂😂😂 Konunun hiç önemi yok:)
etoile ya işte ben hiç yaşamadm belki de ondan, aşık olmak önemli değil her türlü doruklara çıkar aşık olmasa da diyorsun 😂
MedavikPastam Allah seni eminedenmi bahsediyon
etoile bencede orda taramalı tüfek gibi bekliyorlar 😂
TombulHatun seksi sever akrepler 😂😂😂
Pembepanterr ama onların bazılarıda komik iyi ki varlar 😂😂😂
MedavikPastam kaynanam temiz değil dedim diye linçlendim biri tarafından kidste, millet kaynanamı öldürmek istiyorum diye başlık açıyor linçlenmiyor ben kayınvalidem temiz değil dedim diye kadın beni linçlemişti 😂
- Düzenlendi
MedavikPastam Bir şeyi alma veya yapma imkanı olmayan/kocası veya karısı izin vermeyen insanlar ,istedikleri şeyi sende görünce kendileri beğenmiyormuş gibi kötülerler . Linçlenecek bir şeymi bilmiyorum ama söyleyesim geldi 😂
bogurtlenliturta Onlar öyledir ben bu yüzden perideyi çok seviyorum😍❤️
bogurtlenliturta hahaha oraya dert anlatmıcan kuzum