• Muhabbet
  • Söylersen linçleneceğin bir şey yaz🗯

She_angel Harbiden öyle küçükken çirkin kız çocukları hem de büyüyünce çok güzel oluyorlar. Bizim ortaokulda kız vardı kıl yumağı gibi resmen sivilceli bir şeydi. Geçenlerde fotoğrafını gördüm yabancı kadınlar gibi güzelleşmiş

etoile ahahah ben akrebim özel zevk diyince aklıma o geldi ne anlamalıydım ki 😂😂😂😂😂

TombulHatun o kısmı doğru anlamissinda bebeğim. Şeyinin derdine yaşadığınızı söylemedim. Ask kadını ya da insanı degillerdir. Özel zevklerini severler bunun adı aşk değil. Onu diyorum. Akrep insanı aşık olmadigi kişiyle de doruklarda yasayabilir sever çünkü 😂😂😂😂😂

etoile ya işte ben hiç yaşamadm belki de ondan, aşık olmak önemli değil her türlü doruklara çıkar aşık olmasa da diyorsun 😂

Rouge 😍 yerim seni . Gercekten ablamın yanında hep beni överler bende ablama göz atarım 😂 gerçi oda ondan güzel olduğumun kanatinde ama yediremiyo kendine 😂🤷🏻‍♀️

MedavikPastam kaynanam temiz değil dedim diye linçlendim biri tarafından kidste, millet kaynanamı öldürmek istiyorum diye başlık açıyor linçlenmiyor ben kayınvalidem temiz değil dedim diye kadın beni linçlemişti 😂

MedavikPastam Bir şeyi alma veya yapma imkanı olmayan/kocası veya karısı izin vermeyen insanlar ,istedikleri şeyi sende görünce kendileri beğenmiyormuş gibi kötülerler . Linçlenecek bir şeymi bilmiyorum ama söyleyesim geldi 😂