Nurtrhnx1 Rouge 😍 yerim seni . Gercekten ablamın yanında hep beni överler bende ablama göz atarım 😂 gerçi oda ondan güzel olduğumun kanatinde ama yediremiyo kendine 😂🤷🏻♀️
Rouge Nurtrhnx1 hahahahah benim kardesim de var o da cok güzel ama ilkler hep bir baska oluyor benim çevrem tanıdıklarımdan karsılastıgım herkes de oyleydi şimdiye kadar o yüzden 😂
bogurtlenliturta MedavikPastam kaynanam temiz değil dedim diye linçlendim biri tarafından kidste, millet kaynanamı öldürmek istiyorum diye başlık açıyor linçlenmiyor ben kayınvalidem temiz değil dedim diye kadın beni linçlemişti 😂
Nietzsche MedavikPastam Bir şeyi alma veya yapma imkanı olmayan/kocası veya karısı izin vermeyen insanlar ,istedikleri şeyi sende görünce kendileri beğenmiyormuş gibi kötülerler . Linçlenecek bir şeymi bilmiyorum ama söyleyesim geldi 😂
Askokuskom MedavikPastam ya valla kasıntı insanlardan nefffret ediyorum ya bu benim hayatım kimene yani allahtan kocam öyle değil 🤣
Enerciii MedavikPastam bugüne kadar kaynanasıyla çatışmayan laf sokulmayan Didişmeyen Meleeeekler gibi geçineneler cindir aksini idda eden de nagmerttir 😂😂 Annesinden boşanamadan evlenen erkekler kapatılsın , uzaya gönderilsin 😂