Afrodit delicee bebekten önce gece halim yoksa öyle yatıyordum bebekten sonra emzirdiğim için direkt duşa koşuyorum daha hiç cunup emzirmedim🧖♀️🛀
TombulHatun hilaler ya evet ama insan rahatsız oluyor hamileyken bir gün sabah duş alırız dedik yattık resmen uyuyamadm içime öyle sıkıntı çöktü eşimi uyandrdım dedim ben banyo yapıcam gel beni bekle yıkandım da öyle uyuyabildim 😁
Sedaa Uykulupingue benim eşimde daha neler var da ben istemiyorum. Bazen çılgınlıkları tutuyor 🤣 gel sana bir orman havası aldırayım dedi, ben ilk başka istemedim ama zorla kullanıldım gibi birsey oldu 😂😂 ya ben fazla sevmiyorum dışarida yapmak felan 😂
Enerciii delicee valla gezdigim oluyor yalan yok hemen yıkanırım ama Abdest alma işini sonrasına bırakırım bazen vaktim olmaz yada gece saat geç olmuştur çocuk uyanır ses oyalanmayayım derim malesef
sonfecianlar delicee kids tayfa yokken gerçekleri konuşabiliriz asdjjkkk illa ki gezdiğim oluyor yaparken geç saat oluyor alkollü vs olduğumuz oluyor o an hemen duş alıyorsun belki ama abdest alamıyorsun
Koalam Sedaa kız eve kadar dayanamadınız mı haha 😅😅 ben olsam çocuklar uyanır diye üç buçuk atarım 😅😂
Sedaa Koalam kız 1 hafta köydeydik, köyde hic birşey yapamadik cocuklar var diye, birde kalabaliktı, eve gidene kadar eşim dayanamadı 😂 birde yol 3 saat. Benim cocuklar arabaya biner binmez uyur, eve gelene kadar da uyanmazlar, o yüzden rahattik yani 😂
BoncukunAnnesi delicee Evlendikten sonra 1 Gün boyu sürdüğü felan hiç olmadı çok şükür ama bazen namaz vaktinden yarım saat öncesine kadar gezdiğim olmuştur
Sedaa delicee kız yok 🤣🤣 arabadan indik, 5 dk lık birşeydi zaten, sırf eşimin gönlü olsun diye, ben hiç istemedim. Karanlık ormanda korkuyordum😂
Uykulupingue Sedaa farklılık istemesi güzek rutine binince sıkılıyor insan 😂 boşver tadını çıkart canım