sonfecianlar delicee kids tayfa yokken gerçekleri konuşabiliriz asdjjkkk illa ki gezdiğim oluyor yaparken geç saat oluyor alkollü vs olduğumuz oluyor o an hemen duş alıyorsun belki ama abdest alamıyorsun
Koalam Sedaa kız eve kadar dayanamadınız mı haha 😅😅 ben olsam çocuklar uyanır diye üç buçuk atarım 😅😂
Sedaa Koalam kız 1 hafta köydeydik, köyde hic birşey yapamadik cocuklar var diye, birde kalabaliktı, eve gidene kadar eşim dayanamadı 😂 birde yol 3 saat. Benim cocuklar arabaya biner binmez uyur, eve gelene kadar da uyanmazlar, o yüzden rahattik yani 😂
BoncukunAnnesi delicee Evlendikten sonra 1 Gün boyu sürdüğü felan hiç olmadı çok şükür ama bazen namaz vaktinden yarım saat öncesine kadar gezdiğim olmuştur
Sedaa delicee kız yok 🤣🤣 arabadan indik, 5 dk lık birşeydi zaten, sırf eşimin gönlü olsun diye, ben hiç istemedim. Karanlık ormanda korkuyordum😂
Sedaa Uykulupingue benim eşimde daha neler var da ben istemiyorum. Bazen çılgınlıkları tutuyor 🤣 gel sana bir orman havası aldırayım dedi, ben ilk başka istemedim ama zorla kullanıldım gibi birsey oldu 😂😂 ya ben fazla sevmiyorum dışarida yapmak felan 😂
Uykulupingue Sedaa farklılık istemesi güzek rutine binince sıkılıyor insan 😂 boşver tadını çıkart canım