kuzeymiraa haklısınız. Ama ben bu konuda kadınlara daha çok kızıyorum . İnsanın canının ne derece acıdığını , bir kadını ne kadar yıpratabileceğini, gururunun nasıl incinebileceğini bilmesine rağmen evli bir erkekle birlikte olabiliyorlar . Etrafımda artık o kadar çok duyuyorum ki. Kadının en büyük düşmanı kadındır. Midem bulanıyor

lydlnn çalışmadığın için devlet avukatı ücretsiz veriyor hakkında hayırlısı olsun inşallah

lydlnn kızın iki yaşındaymış zaten bence Boşanın Ailen çoxuga bakacak durumdaysa sana iki yıl yardımcı olsunlar sen düzen kurana kadar annen baksın sen çalış yalın çoook genç mutlaka açıktan üni bitir sınavlara katıl polislik vs bişey dene asla boş bekleme yani senşn zorun maddi anlamda yani 3 yıl kızında anaokuluna vs gidecek kıvama geldiginde sen çalışırsın bakarsın gerekirse bir arrı sıfır bi apartta yaşarsın bi süre yinede kafan rahat olur gğzel bi memurluk falan gelirse minumum maaşlar 20 bin küsür zaten sende uygun bi e turarsın bi şekilde geçinirsin yani magazalar bile iyi para veriyor primle beraber marka yerler olursa onlara da bakabilirsin bence hiç durma artık adım atmazsan gerisi gelmez durdugun yerden bakınca evet zor nasıl olacak diyorsun ama belki asıl durdugun yer engebeli bi yer adım atınca belki düzlügü göreceksiniz bilemeyiz bak bi tanıdıgım da aldatıldı kadın iki çocukla köyde yaşayan biriydi yani telefon bile tuşlu kullanırdı kocası şehre göndermezdi kadın bi bastı bunları ayrıldı şimdi temzilige gidiyor iki çocuga kendi bakıyor evide küçücük o kadının yapabilecegi bişey asla degildi cesaretine hayran kaldım senin aldatılman evli biriyle olmasaydı belki affet dicektim ama o adam onu bırakmaz o kadında peşinizi bırakmaz yani sizin iş bence biraz karışık yoksa kolayca ayrıl boşan cümleleri kurmam ben tabi yine kararı en iyi sen verirsin bolanma işin olursa da yardımlar için edevlette ayrı yerler var aile ve çalışma bakanlıgına ayrı gidip başvurabilirsin birde bulundugun yerşn belediyeleri vae onlarda yapıyor bi araştıe yardım alırsın

Bence boşanma çocuğun var yazık o çocuğu ben babasız büyüdüm çok zor anne baba ayrılığı düğünüme babamı çağıramadım kavgalılar diye hep bir baba uktesi kaldı kaldı siktiret adamı suratına bakma belli süre şart koy telefonu sürekli kontrol et ipleri eline al unutmak çok zor ihanet çok kötü utandırıcı ama çocuk için çok daha zor anne baba olmak bunu gerektirir bu hata tekrarlama yaparsa o zaman boşan derim ben

Eucleas benimde aklım almıyor onu çok sevmekten başka bişey yapmadım çok sevgi battı galiba

Eucleas bende hiç tahmin etmezdim yani kızla mesajı vardı ama eşim yazdı telefonu bozuk dedi. Bende saalk kafam konduramadım iki çocuklu biriyle olmasını umursamadım bile

damla61 bende çok şaşırdım bekar bi kız olsa bu kadar şaşırmazdım daha yeni boşanıyorsun tövbe biyerin mi kaşındı da evli birine yanaştın ikiside beter olsun

himhim1 bana da yazık değil mi ama. İlgili bir baba olsa tamam dicem ama beni aldattığı akşam biz kızımla parka çıktık çağırdım işim var gelemiyorum canım siz gidin işim erken biterse gelirim demişti. Ve ben ne zaman çağırsam hep işi vardı çok çok çok nadir kızımı 1 saat çıkarırdı yada beraber çıkardık. Böyle bir babayla büyütmektense babasız olsun daha iyi

himhim1 çok güzel diyorsunuz ama kurt girmiş kafasına kemirir durur artık O şekilde ne çocuguna saglıklı bir yuva verir ne annelik yapambilir nede evi için huzur bulmaya çalışır sadece işkence buraya bunları yazan biri oldugu için rahatlıkla diyorum bu arada yani Çok kez aldatılmış sineye çekmiş kadınlar var belli ki bu kadın öyle degil yoksa sormaz direk konuyu kapatır görmezden gelmeye devam ederdi . Keşke babamla annem yıllar önce boşansaydı Keşkeeeee bunu her seferinde dile getiririm ve anneme şunu der sizin için durdum kızım der bende bizim için durdun ozaman soruyorum anne derim Çok iyi bir babamı babam yook degil aramaz ilgilenmez vermez etmez almaz peki çok iyi bir kocamıydı yook degil Almaz yedirmez gezdirmez hoş söz demez iltifat etmez yani aşıkda degil anneme ozaman sen kendin için durmuşsun kendine güvenemedigin için derim susar annem

lydlnn bugün olmazsa 1 2 çocuğun daha olur ama yine sonu yok eşin yoldan çıkmış çünkü vakit kaybı bir adam erkeklerden nefret ediyorum ya mis gibi karın çocuğun var şerefsizler sadakat bu kadar zor mu onların şeyi altın kaplama herhalde farkı mı var

lydlnn bu düşüncede olman beni o kadar sevindirdiki yolundan caymazsın inşallah yavrun için