Bence boşanma çocuğun var yazık o çocuğu ben babasız büyüdüm çok zor anne baba ayrılığı düğünüme babamı çağıramadım kavgalılar diye hep bir baba uktesi kaldı kaldı siktiret adamı suratına bakma belli süre şart koy telefonu sürekli kontrol et ipleri eline al unutmak çok zor ihanet çok kötü utandırıcı ama çocuk için çok daha zor anne baba olmak bunu gerektirir bu hata tekrarlama yaparsa o zaman boşan derim ben
Aldatılmışım
kuzeymiraa amin inşallah
himhim1 bana da yazık değil mi ama. İlgili bir baba olsa tamam dicem ama beni aldattığı akşam biz kızımla parka çıktık çağırdım işim var gelemiyorum canım siz gidin işim erken biterse gelirim demişti. Ve ben ne zaman çağırsam hep işi vardı çok çok çok nadir kızımı 1 saat çıkarırdı yada beraber çıkardık. Böyle bir babayla büyütmektense babasız olsun daha iyi
- Düzenlendi
himhim1 çok güzel diyorsunuz ama kurt girmiş kafasına kemirir durur artık O şekilde ne çocuguna saglıklı bir yuva verir ne annelik yapambilir nede evi için huzur bulmaya çalışır sadece işkence buraya bunları yazan biri oldugu için rahatlıkla diyorum bu arada yani Çok kez aldatılmış sineye çekmiş kadınlar var belli ki bu kadın öyle degil yoksa sormaz direk konuyu kapatır görmezden gelmeye devam ederdi . Keşke babamla annem yıllar önce boşansaydı Keşkeeeee bunu her seferinde dile getiririm ve anneme şunu der sizin için durdum kızım der bende bizim için durdun ozaman soruyorum anne derim Çok iyi bir babamı babam yook degil aramaz ilgilenmez vermez etmez almaz peki çok iyi bir kocamıydı yook degil Almaz yedirmez gezdirmez hoş söz demez iltifat etmez yani aşıkda degil anneme ozaman sen kendin için durmuşsun kendine güvenemedigin için derim susar annem