• Muhabbet
  • Seven sevdiğine sevdiğini söylesin😂❤️

Bsrkaya kız beni etiketlemek isteyip başka birini mi etiketledin yoksa ,😅😅

Enerciii adana mı dedin, bende adanalıyım 😂 yaş kaç senin. Birde gercekten arkadas çıkıyormuşuz😅

Sedaa Evetttt seni etiketlemek istedimm sen değilmiymisssin Allahh benii kimi etiketledim kim bilir 😂😂

Bsrkaya bende iki tane aa var canım, sen başkasini etiketlemişsin ama anladim ben teşekkür ederim 😂😂 benden başka hayatında seda diye biri olmayacağını biliyorum 🤣

Sedaa kız yok nerden tanışalım 😂 boşver gizli kalalım😂

Enerciii bence de boşver 😅 ama eski postlarına baktım ,17 aylık bebegin varmiş galiba, benim etrafımda 17 aylik bebegi olan hiç tanıdığim yok😂

Sedaa ooohh bi sevndm😂😂 kız bişey olacagından degilde işte Buralarda fütursuzca konuyoruz ya ondan 😂😂

aurameselesibusekerim okudum okudum okudum yorumları anaaamm beni kimse sevmiyormuşş yaa🤭🤭🤭😂😂😂
                Dedim belki benide etiketlemiştir birileri🤣🤣🤣

Enerciii akraba olmadıktan sonra sorun olmaz bence 😅 arkadaşlar arasinda herşey konuşulabilir,😂

Sedaa olsun valla konuşma sen yine aran bozulur eder sen onu konuşmazsın ama o seni ekleyerek konuşur orda burda 😂