Kızlar mom da gördüm hoşuma gitti birbirimizi çok tanımasak da biraz samimiyetimiz var en sevdiğiniz iki ya da üç kişiyi etiketliyoruz ama etiketlenmeyenler alınmasın ben genel olarak çoğunuzu seviyorum ve başlıyorum 😂😍❤️
@HurremSultan
@Slaedz06
@Sedaa
Benimkiler bu kızçeler kafa yapısı muhabbet falan olarakk hadi sıra sizdee alınmaca darılmaca yokk😍
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin😂❤️
aurameselesibusekerim
Benimde sevdiğim çook kişi var ama madem 3 kişi etiketliyicez olsun😆
@Enerciii
@sacmalamaengin
@TombulHatun
😍😍😍
MedavikPastam ayy benim bi de sen varsın paylaşınca aklıma geldi sonra düzeltmeye üşendim ya💃😂
aurameselesibusekerim Ya canımsın bende günlerdir senin yorumlarını arıyordum😁😍
aurameselesibusekerim daha beni tanımadin. Tamisaydin üç etikette ben olurdum 😂
- Düzenlendi
MedavikPastam yaaa gerçekten mi çoook teşekkür ederim 🥰🥰
Benimde burda sevdigim çok var ben yine de bende iz bırakanları yazayım
@MedavikPastam
@mavikelebekk__
@Ask_hosmus 🥰❤️
Sanki liseden tanıyorum hissiyatı var sizde
MedavikPastam ayy canım benim çok mutlu oldum teşekkür ederiimmm buralardayım inşaAllah 🤭
etoile olabilirr çiçeğim daha çok kimseyi tanımıyorum zaten amaa insan görmese de bi sıcaklık oluyoo tanışınca 😍
Enerciii ben sende nasıl bir iz bıraktım kız 😂😂 bu ara hangi lise😂😂
Ask_hosmus kız burda konuluyoruz yaa iz derken yüz isim cisim yok ama sanki tanışıyoruz gibi 😂😂 liseyi söylemem kimliğim çıkmasın buralarda acayip şeyler konuşuluyor cümle aleme rezil olmayalım😂😂😂
aurameselesibusekerim ben kimseyi etiketlemicem pek çok kişiye karşı sempatim var 3 ile sınırlamayacagim 🌼🌼🌼
Enerciii o zaman hangi ilde lisen diyeyim belkide en yakın arkimsin😂😂
- Düzenlendi
aurameselesibusekerim Neee 3 kisii miiii 🥴 ommmassss ben bu kuralı bozarimmm 🙈 benim o kadar çok sevdiğim var ki hiç birini birinden ayirmadigim tek bir kişi yazamam beenn 😂 veee @bitterdelisi24 @TombulHatun @Yasak_elma @Seda @zarifhanim @Rouge @Nietzsche @HurremSultan @Ask_hosmus ben hep eskilerden gidiyorum galibaaaa 😂😂 yeni yenilerde de gözüme @MedavikPastam seni kestiriyorum beybisiiii 😂
Ask_hosmus 😂😂 Adana 🙈
Bsrkaya Karşılıklı duygular 😚❤️
Bsrkaya waooow platonik aşk değilmiş benimki 😂😂😘😘💐💐💐💐
Enerciii heee yok canım kanki değiliz 😂😂😂
etoile pekii o zaman çiçeğimmmm❤️
Bsrkaya bozabilirsin canımm katı kurallarımız yok maksat muhabbet olsun😍💃❤️