Merhaba kızlar. 4 günlük evliyim. İlişkiye girmeye çalışıyoruz ama ben çok kasıyorum kendimi ucundan girdi kanama oldu ama devamını yapamıyorum çok korkuyorum o ağrısı beni çok korkutuyor. Lütfen Bi şeylerin önerin. Hiç yapamayacağım sanıyorum. Eşim zorlamiyor ben istemeyince ama istiyorum olmuyor. Çok canım sıkkın. Nolur siz neler yaptınız paylaşır mısınız beni rahatlatır misiniz psikolojik olarak

Gncglbnce bence ilişkide pozisyon cok önemli. Benim ilk bozulurken doggy pozisyonundaydım ve tabi aniden girmedi yavasca ama o yaptıkca ben istedim öyle aşırı bir acı olmadı

Gncglbnce vajinismus olmuşsun canım madtürbasyon yapmıyordun sanırım normalde

Gncglbnce ben hiç ağrı acı yaşamamıştım kendinizi rahat bırakın gözlerinizi kapatın gerekirse

Gncglbnce Herşey erkekte bitiyor. Direk şeyini çıkarıp hadi sokiim dese tabiki canın acıyıcak. Önce seni yumşatması lazım, sevişmeniz lazım. Önce sana oral yapıcak, ıslatıcak seni, sonra yavaştan birleşmeye geçiceksiniz.

Gncglbnce
      Bende çok zorlandım acısından eşimi üzerimden atmak istedim ama zaman geçtikçe eşimin anlayışıyla benim azmimle oldu 😂 ben kendi kendime vajinusmus oldum herhalde dedim araştırmaya başladım ama eşim ön sevişmeyi uzun tutunca yavaş yavaş oldu derin derin nefesler aldım her defasında sakin kalmaya başka bir şeye odaklanmaya çalıştım olduğunu farketmedim bile eşim söyledi sonradan bak oldu korkacak bir şey yok diye 😂😂

Gncglbnce kayganlastirici kullanin, on sevismeyi uzun tutun. Yani oyle oldum bittim gibi bir acisi yok siz kendinizi kasiyosunuz diye oyle hissediyorsunuz. Eger gercekten hic olacak gibi degilse doktora gidin

Gncglbnce ben 6 ay eşimle birlikte olamadım
      Psikoloğa gittim
      Çözüldü ama o kadar basitmişki
      Pozisyon olarak sen üstte ol ipler senin elinde olsun
      Bi kere sakin ol düşündüğün gibi bi acı olmuycak hafif ucu girince pelvik kaslarını sık bırak sık bırak
      Sonra hafif hafif ileri it emin ol o kadar acı ağrı yok rahat ol kendini bu zevkten mahrum bırakma

Gncglbnce tedavi sürecinden bahsedeyim kısaca
      Bi ayna al ve vajinanı incele
      Doktorum bana parmak egzersizi vermişti istersen dene kayganlaştırıcı kullan

Medusa ben de anlamadım
      Benim vajinusmus geçmişim var o yüzden pozisyon sıkıntısı da yaşıyorum ama eşim çok istediği için denedik olmadı
      Bi püf noktası var mı ki 😅

Gncglbnce bende zorlanmıştım yapamıcam sanmıştım hatta baktık olmuyo duşa girdik beraber orda seviştik baya sonra zaten daha kolay oldu sadece ilki biraz acı verecek sonra güzel olacak ona odaklan