Merhaba kızlar. 4 günlük evliyim. İlişkiye girmeye çalışıyoruz ama ben çok kasıyorum kendimi ucundan girdi kanama oldu ama devamını yapamıyorum çok korkuyorum o ağrısı beni çok korkutuyor. Lütfen Bi şeylerin önerin. Hiç yapamayacağım sanıyorum. Eşim zorlamiyor ben istemeyince ama istiyorum olmuyor. Çok canım sıkkın. Nolur siz neler yaptınız paylaşır mısınız beni rahatlatır misiniz psikolojik olarak
İlk gece zorluğu
Gncglbnce bence ilişkide pozisyon cok önemli. Benim ilk bozulurken doggy pozisyonundaydım ve tabi aniden girmedi yavasca ama o yaptıkca ben istedim öyle aşırı bir acı olmadı
Gncglbnce vajinismus olmuşsun canım madtürbasyon yapmıyordun sanırım normalde
Gncglbnce ben hiç ağrı acı yaşamamıştım kendinizi rahat bırakın gözlerinizi kapatın gerekirse
Gncglbnce Herşey erkekte bitiyor. Direk şeyini çıkarıp hadi sokiim dese tabiki canın acıyıcak. Önce seni yumşatması lazım, sevişmeniz lazım. Önce sana oral yapıcak, ıslatıcak seni, sonra yavaştan birleşmeye geçiceksiniz.
Gncglbnce
Bende çok zorlandım acısından eşimi üzerimden atmak istedim ama zaman geçtikçe eşimin anlayışıyla benim azmimle oldu 😂 ben kendi kendime vajinusmus oldum herhalde dedim araştırmaya başladım ama eşim ön sevişmeyi uzun tutunca yavaş yavaş oldu derin derin nefesler aldım her defasında sakin kalmaya başka bir şeye odaklanmaya çalıştım olduğunu farketmedim bile eşim söyledi sonradan bak oldu korkacak bir şey yok diye 😂😂
Gncglbnce ben 6 ay eşimle birlikte olamadım
Psikoloğa gittim
Çözüldü ama o kadar basitmişki
Pozisyon olarak sen üstte ol ipler senin elinde olsun
Bi kere sakin ol düşündüğün gibi bi acı olmuycak hafif ucu girince pelvik kaslarını sık bırak sık bırak
Sonra hafif hafif ileri it emin ol o kadar acı ağrı yok rahat ol kendini bu zevkten mahrum bırakma
nuryollanna ya şu doggyi bi kez denedik yapamadık bi daha da hiç denemedim
Çok zor mu yani
Medusa bunu görünce güldüm 😂 arkadaş bunu deneyip acillik olmaz inş 😂 bende bu şekle giremem 😂
_benbensemsendesensin Shhshdh yapa yapa alisirsin ama zaten doggynin zevki boyle durursan oluyor
Medusa valla belimde 2 tane fıtık var bununla bi daha eklerim 😂 benimki düz mantık yeşil kurbağa gibi yat gitsin 😀
_benbensemsendesensin Fitik varsa bi sey diyemem dhdhdb