bogurtlenliturta etoile talep olursa değerlendirilir ama polisiye yazmak için oturup araştırma yapmam lazım bebekle o mümkün olmaz 😂
sadesoda etoile Allah’ım bu gözler John verdon okuyan birilerini gördü happy kidsten sonra seviye maşallah 💃
noluyoyav sadesoda aklından Bir Sayı Tut’u okudunuz mu, yakın zamanda okudum tadı damağımda kaldı resmen
sadesoda bogurtlenliturta onun yazarına çok özeniyorum ya ev hanimiyken hayal gücüyle nasıl başarılı oldu. Spor arabada geçen bı sevisme bölümü var. Mesela onun icin gidip arabaya binip burda sevisilir mi diye bakmış gahshsh
bogurtlenliturta sadesoda eğer destek olursanız yazarım hatta senin için spor araba sahnesi bile yazarım 😂
sadesoda noluyoyav okumam mi. 658 💣 onu okuduktan sonra devamı geldi zaten. Ahmet Ümit Jong verdon Tom knox. Hastasıyız.
noluyoyav bogurtlenliturta teşekkür ederim şu an "annenin duygusal yokluğu"nu okuyorum bitince bakayım inşaallah 🌸
etoile bitterdelisi24 yaz yaz bekliyoruz. Polisiye severiz. Biride George orwell tarzı yazsın biride dan brownd tarz offfff daha ne isteriz ya. Peride senlenir 😂😂😂😂
bogurtlenliturta bitterdelisi24 perşembeye kadar talepleri topluyorum cuma ilk bölümü paylaşacağım ☺️
noluyoyav sadesoda Ahmet Ümit serilerini çok uzun zaman önce okudum John Verdonu yeni keşfettim diyebilirim çok etkileyici bir hayal dünyası var sıkmadan aktarıyor
sadesoda noluyoyav John verdon da Ahmet Ümit gibi çok başarılı. Sonrasinda Tom Knox okuyabilirsiniz onu da çok seversiniz.
bitterdelisi24 bogurtlenliturta merakla bekliyo olacagm :))) aslında aynı anda mı yayınlasak kız :) bende yazsam aynı gün aynı saatte :)