noluyoyav sadesoda aklından Bir Sayı Tut’u okudunuz mu, yakın zamanda okudum tadı damağımda kaldı resmen
sadesoda noluyoyav okumam mi. 658 💣 onu okuduktan sonra devamı geldi zaten. Ahmet Ümit Jong verdon Tom knox. Hastasıyız.
bogurtlenliturta sadesoda eğer destek olursanız yazarım hatta senin için spor araba sahnesi bile yazarım 😂
noluyoyav bogurtlenliturta teşekkür ederim şu an "annenin duygusal yokluğu"nu okuyorum bitince bakayım inşaallah 🌸
etoile bitterdelisi24 yaz yaz bekliyoruz. Polisiye severiz. Biride George orwell tarzı yazsın biride dan brownd tarz offfff daha ne isteriz ya. Peride senlenir 😂😂😂😂
bogurtlenliturta bitterdelisi24 perşembeye kadar talepleri topluyorum cuma ilk bölümü paylaşacağım ☺️
noluyoyav sadesoda Ahmet Ümit serilerini çok uzun zaman önce okudum John Verdonu yeni keşfettim diyebilirim çok etkileyici bir hayal dünyası var sıkmadan aktarıyor
sadesoda noluyoyav John verdon da Ahmet Ümit gibi çok başarılı. Sonrasinda Tom Knox okuyabilirsiniz onu da çok seversiniz.
bitterdelisi24 bogurtlenliturta merakla bekliyo olacagm :))) aslında aynı anda mı yayınlasak kız :) bende yazsam aynı gün aynı saatte :)
bitterdelisi24 etoile stephen king çok okudum :) john verdonu tanımayan yok zaten :) aklından bir sayı tut okudunmu :)) ya ben cok eskiden bi kitap okudum bulamıyorum onu… böyle bi adamı kaçırıp kapalı biryere göturuyolar günlerce orda kalıyo uyurken biri bıcaklamaya calısıyo falan o kdar guzel bi kitaptı ki ama aklıma gelmıyo yazarı adı :(
sadesoda etoile okumadığım kitabı yok. Yeni eski hepsini okudum bazılarını iki kere okudum. Aşırı seviyorum. Kırlangıç çığlığı da güzeldi ama kayıp tanrılar ülkesi muhteşem bence.
etoile Kızlar kitqp okumayı seviyorsanız bende iz bırakan bir kaç kitap yazayım: demir ökçe, gazap üzümleri, incir kuşları, hayvan çiftliği,tekvin, 1984 hele gazap üzümleri tekrar okuyacağım ya böyle lezzetli efsane bir kitap olamaz
sadesoda etoile incir kuşları ahh Suada. Bı çoğunu okudum. Şu an bebisle çok zor oluyor ama okumayı da bı o kadar özledim. Sesli kitap sevmem ama ona gecicem galiba. En azından bebişi oyalarken dinlerim