• Muhabbet
  • Cilve nedir nasıl yapılır Allah aşkına 😵‍💫

Kızlar eşim tatlı dile Güler yüze hoş söze bayılır ama ben biraz odun gibiyim yani o bana yanaşsa bile sadece normal cevap veririm mesela görümcem evlendiginden beri hemen hemen her gece çok sevdiğini söylediğini bebek gibi eşiyle geceleri yatmadan ilgi gösterip öpüp sarildigini soylee ve aşırı bakımlı biri falan olmadığı halde kocası ona çok düşkündür ama benim dişil enerjim mi düşük nedir anlamadım halbuki beyaz tenli yeşil gözlü güzel biri sayılırım ama tam karar alıyorum güler yüzlü tatlı dilli cilveli olucam diyorum sonra utanıyorum eşimden halbuki eşim bayılır bunlara kendisi de söyler etkilenir de hatta. Mesela geçen gün eşim uzun yola gidecekti bı isteğin var mı dedi gulerek tez gel yarim dedim şimdi ben bütün yol bunu dinlerim dedi gülümsedi öptü falan. Gerçekten yardım istiyorum püf noktası vs var mıdır nasıl cilveli olabilirim?

Helalin olan insandan utanmak bana saçma geldi. Tavsiyem şudur yavaş yavaş cilve yapmaya başla sende anlayacaksın utanmanın gereksiz olduğunu

Sinemsinem kuzum cilve dedigin şeyin güzellikle alakası hiç yok çok güzelsindir ama Cilvesiz odun gibisindir öyle durursun 😂 altına giy şalvarı çek bi başına örtü kalçayı sallaya sallaya yürü el hareti mimikler konulma tonu bunlar önemli 😂

Sinemsinem içimden geliyyoo hhaha aklıma o video geldi
        Şaka bi yana bu iş gerçekgen insanın içinden gelmeli ama bi yere kadar zorla yapılabilir benim de annem de babam da öküz gibidir tabiri caizse azıcık sevgi sözcüğü bile söylemediler bize de aralarında da hep hakaretlerle konuşarak büyüdük evlenınce eşime ister istemez kur yapasım geliyo güzel sözlerle başla utansadan zorla kendini zamanla ona alışırsın sonra sırnaşıklığı ekle fln fln kendinden değişimi görürsn ama burda dans fln ediyorlar kucağında o kadarı bende de yok

Sinemsinem işve cilve biraz insanın mizacıyla ilgili ya. Ben mesela cilveden ölürüm canım kocam asla anlamaz. Çünkü karakteri öyle. Bilmiyorum bence sonradan öğrenilen taktiklerin ise yaradigi bişey değil ya.

Sinemsinem şimdik bacım olaya el atam 😅eşim hiç cilve yap demedi bana 6 yıllık evliyiz sanırım ben cilveliyim kendimden haberim yok 😅
            1) evde her işe sen koşma
            2) evde eşin olduğu zaman bi kavanoz diyelim koş eşine açtır teşekkür edip öp
            3) eşin evde yokken istersen erkek gibi koltuk kaldır 😅
            4) eşine karşı bakışında mana olsun mesela benim eşim bakışımdan ne istediğimi anlar 😅😅😅
            5) bakış gülüş duruş bak bunlar önemli meseleler ona bakarken gözlerinin içi gülsün
            6) naif ve kibar ol eşine karşı bence kaba Saba kadinlar erkeği iter yani ben erkek olsam sevmem kaba saba durup ağzı bozuk kadını bunlar cilveye giriyomu bilmiyorum ay o ka yazdım

Sinemsinem hangi erkek istemez ki bunu??? başını okşa sarıl elini tut evlendikten sonra bunları yapmayı unutuyoruz . kadın ilgi bekler evet ama erkekde bekler.: mesela basını eşinin kalbine koy o anda güzel bırseyler söyle kalbinin normalden hızlı attıgını farkedersin bunu bi dene derim

xyzem ayy kucakta dans kaçıncı seviye ya valla keşke yapabilsek ama.bi yerden başlamak lazim

Birkul1 kesinlikle kaba saba hareketlerden ani çıkışlardan aceleci tavırlardan hiç hoşlanmaz eşim bu dediklerinin hepsini yapabilsem ef sa ne olur 😂😂

Sinemsinem işte biraz ğzerine oturması lazım Bence ayna da kendini izle hareketler yap yakışanı bul arada attır 😂

Sinemsinem yap ya ona yapmıcan da kime yapcan anlattığın kadarıyla eşin odun değil odun olan cilvenin c sini bilmez senden de böyle bişey istemez romantik ol birazda nazlı ol mesela hemen he deme iki erkek kardeşi olup tek kız olup erkek gibi büyüyen ben farkında olmadan bu hale geldim 😅 arada bi sohbet ederken cinsel çağrışım yapan kelimelerde kullan eminim hoşuna gider 😊 mutluluğunuz daim olsun