• Muhabbet
  • Cilve nedir nasıl yapılır Allah aşkına 😵‍💫

xyzem ayy kucakta dans kaçıncı seviye ya valla keşke yapabilsek ama.bi yerden başlamak lazim

Birkul1 kesinlikle kaba saba hareketlerden ani çıkışlardan aceleci tavırlardan hiç hoşlanmaz eşim bu dediklerinin hepsini yapabilsem ef sa ne olur 😂😂

Sinemsinem işte biraz ğzerine oturması lazım Bence ayna da kendini izle hareketler yap yakışanı bul arada attır 😂

Sinemsinem yap ya ona yapmıcan da kime yapcan anlattığın kadarıyla eşin odun değil odun olan cilvenin c sini bilmez senden de böyle bişey istemez romantik ol birazda nazlı ol mesela hemen he deme iki erkek kardeşi olup tek kız olup erkek gibi büyüyen ben farkında olmadan bu hale geldim 😅 arada bi sohbet ederken cinsel çağrışım yapan kelimelerde kullan eminim hoşuna gider 😊 mutluluğunuz daim olsun

bir ay sonra

Birkul1 ay amin çok teşekkür ederim sağ ol💖ben de iki erkek kardesle büyüdüm tek kızım ben o evreye bı gelemedim 😂

Sinemsinem eşinizin size nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın😌🌈 kadınlığın doğası gereği zaten kibar narin varliklariz içindeki sesi dinle. Erkeklesmeee😂😂😂

Birkul1 bencede size katılıyorum birde kadın dokunmatik olacak erkeğine karşı. Temas çok önemli sevgi dolu yaparsan zaten bu hissedilir samimi olursan samimiyetsiz gelmez. 😁 bende arada yapıyorum ama eşim anlamıyor veya anlamamazliktan geliyo. Asla küfürlü konuşmam sinirlensem bile. Kadın erkeğin rolünü çalmamali evde veya dışarda farketmez. Ondan sonra işler karışıyor sjfjfk herkes yerini durmasi gerektiği yeri bilmeli. Ezik gibide olmayacaksin ama böle yapış yapış biride olmayacaksın insllah anlatablmsdr

Sinemsinem o srnin içinden gelmeli ya püf noktası o bence yalandan kendini zorlayıp yaparsan olmaz eşin de anlar yalandan yaptıöını

rumi21 aslında ben aşırı temas severim hatta çocuk yokken bu yüzden kızardı eşim bunaltiyosun diye. Şimdi ise sıfıra indi çocuk olduğundan beri.😂 şimdi de ilgisiz olduğumu soyledi birkaç kez ama o da çok şikayetçi sayılmaz. Ama tabiki içten gelmeli bazen o kadar yoruluyorum ki unutuyorum bile,😂😂

Sinemsinem işte benim genel halim pyle olduöu için 😂 sonradan nasıl pyle olunur bilmiyorum
              Yani ben hep öpmeyi dokunmayı hep sırıtmayı sevdiğim için😂😂😂😂hep yapışık vıcık vıcık bayılıyorum🤣😂😂 mesdla odadadır eşim ben mutfakata koşa koşa gider kapıdan elimle kalp yapar dpnerim 🤣🤣🤣 ne bilim ya o gelir öper gider