Birkul1 ay amin çok teşekkür ederim sağ ol💖ben de iki erkek kardesle büyüdüm tek kızım ben o evreye bı gelemedim 😂
Cilve nedir nasıl yapılır Allah aşkına 😵💫
Sinemsinem eşinizin size nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın😌🌈 kadınlığın doğası gereği zaten kibar narin varliklariz içindeki sesi dinle. Erkeklesmeee😂😂😂
Birkul1 bencede size katılıyorum birde kadın dokunmatik olacak erkeğine karşı. Temas çok önemli sevgi dolu yaparsan zaten bu hissedilir samimi olursan samimiyetsiz gelmez. 😁 bende arada yapıyorum ama eşim anlamıyor veya anlamamazliktan geliyo. Asla küfürlü konuşmam sinirlensem bile. Kadın erkeğin rolünü çalmamali evde veya dışarda farketmez. Ondan sonra işler karışıyor sjfjfk herkes yerini durmasi gerektiği yeri bilmeli. Ezik gibide olmayacaksin ama böle yapış yapış biride olmayacaksın insllah anlatablmsdr
Sinemsinem o srnin içinden gelmeli ya püf noktası o bence yalandan kendini zorlayıp yaparsan olmaz eşin de anlar yalandan yaptıöını
Sahra5 ahahah içten nasl gelecek işte 😂
HurremSultan evet bu çok doğru erkekleşmemek gerek benim eşim de tam bu karakteri seviyor ama ben ne kadar basariyorum bilmiyorum dkdndkk
rumi21 aslında ben aşırı temas severim hatta çocuk yokken bu yüzden kızardı eşim bunaltiyosun diye. Şimdi ise sıfıra indi çocuk olduğundan beri.😂 şimdi de ilgisiz olduğumu soyledi birkaç kez ama o da çok şikayetçi sayılmaz. Ama tabiki içten gelmeli bazen o kadar yoruluyorum ki unutuyorum bile,😂😂
Sinemsinem işte benim genel halim pyle olduöu için 😂 sonradan nasıl pyle olunur bilmiyorum
Yani ben hep öpmeyi dokunmayı hep sırıtmayı sevdiğim için😂😂😂😂hep yapışık vıcık vıcık bayılıyorum🤣😂😂 mesdla odadadır eşim ben mutfakata koşa koşa gider kapıdan elimle kalp yapar dpnerim 🤣🤣🤣 ne bilim ya o gelir öper gider
Sinemsinem artık gerisi sende yawrum💖😂😂
Sinemsinem Bende burada durayım belki birseyler duzeltie beni benimde dişil enerjim düşük ve tam bir odunum yapım soğuk yanasamiyorum😂
Sinemsinem zaman zaman benimde odunlugum tutsada elimden geldiğince naif olmaya çalışıyorum 😅
Sahra5 ahahahah bayıldım ya bu hareketine hiç gormeden güldürdü çok yaşa 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣böyle saglikli, ayakları yere sağlam basan, birbirine askla bağlı olan çiftler beni hep mutlu etmiştir, binlerce kez masallahhh💙💙💙
Sinemsinem 😂😂 teşekkür ederim
🌸🌸🌸 ben biraz çocuk ruhluyom ondan böyle ilişkimiz 😂😂😂😂
Birkul1 kız yuz ifadeni değiştiriyorum okurken şimdi farkettim😃😃🤣😂😂😂
HaHasmeftune nasıl yanii 🤭🤭
HaHasmeftune işte bu çok önemli 😊 eşine karşı herkesten farklı bir bakışın olsun 🤭 bazen ben yicek gibi baktığımı çok belli ediyorum ya 🤭😅😅