Oglunasik merhaba cnm trendyol da nioli yağı var onu iç çamaşırına 3 damla damlatıyor sun ne koku nede akıntı olur bence denemelisin çok güzel kokusu var ☺️
Dün gece yaşadığım 🔥
Oglunasik niye zoruma gitsin ki ? Cümle kuramamaktan mı kaynaklı bu ‘zorunuza gitti’ cümlesinin tekrarı.
Asena_4722 tmm cnm teşekkürler 💕
Cicekliperde Hanfendi o kelimeyi kendisine yakistirmis , vee baya da sahiplenmis bize de saygı duymak düşer 🤭 oda zannediyor ki zorumuza gitmiss bazilarin mantığı çok farklı çalışıyor gerçekten inanması çok güç 🤷🏻♀️
Cicekliperde aynen aynen hadi tıpışın
Oglunasik rica ederim 😇
Asena_4722 zararlı deıldır demi kuzum
Bsrkaya insan kendine saygı duymazsa ona hiç kimse saygı duymaz. Alan memnun veren memnun 🤣
Oglunasik tıpışın ne ya?
Oglunasik hayal ettiği hayat mı 😂😂 orospu hayatı mı?
Cicekliperde aman ne uzattın kız boşver kendini orosbu gibi görüyorsaaaa zaaarrr 😂😂😂
Cicikiz haklısın canım 😂 ne bileyim bir kadının bu duruma düşmesi rahatsız etti sanırım beni
Cicekliperde tamam cinsellşk bir gercek ama ben bu kadar ayrıntıdan hiç hoşlanmıyorum 2021 sen beri burdayım cinsel ilişkimi paylaşmadım hanimefendi diyor ya kocanla özel anın olsun buradaki platformda kocasıyla özelini paylaşmaktan çekinmeyen kendini orosbu gibi görmesini normal karşılıyorum artık
Cicekliperde kız bide diyorlar kıskandın mı zorunuza mı gitti sanki biz hiç yaşamıyoruz cinsellik he canım zorumuza gitti kıskandık kudurduk 😂😂heryerde bunlardan var ya senin neyin benim zoruma gidecek acaba tanımıyorum etmiyorum kocanın şeyini yalamasımı zorumuza gidecek valla tek şey orosbu denmesi o zorumuza giden ama anlamıyor salaga anlatır gibi anlat bunlara 😂 sahi öğretmendin sen bu iş sende 😂
Cicikiz “Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” diye bi söz var ya işte baktım olmuyorsa bunu uyguluyorum 🤣🤣 büyük ihtimalle yaşı küçük o yüzden sadece kendisinin cinsel hayatı var sanıyor.
Cicikiz söylediklerinin altına imzamı atarım. Ben şundan da rahatsızım . Bu platform sadece cinsellik uygulaması gibi görülüyor. Oysa biz pek çok şey paylaşıyoruz. Kadının ateşi dinmemiş işte gelmiş burda da anlatıyor.
- Düzenlendi
Cicekliperde bide çekilin postumdan diyorlarya😂😂😂kendini geliştirmek yerine😁brakın eylenelim😅
Esmerkiz tıpışın, dedi bir de 😅