- Düzenlendi
mavidenyoksunun kendisi yapar ama benim biraz midem bulanıyor ya akıntım olursa diye çok korkuyorum senin var mı vajinana sürdüğünü yağ veya koku vs trendyolda yenilebilir vücud yağları var ama hiç denemedim
mavidenyoksunun kendisi yapar ama benim biraz midem bulanıyor ya akıntım olursa diye çok korkuyorum senin var mı vajinana sürdüğünü yağ veya koku vs trendyolda yenilebilir vücud yağları var ama hiç denemedim
Oglunasik çok kıskandım🙃
Ask_hosmus neyi😂
ruyam bir şey sürüyor musun peki vajinana
Oglunasik bi midesi bulanan benim galiba . Gızzz ben niye böyleyim ya siz anlatırken kusasım geldi 🤪 sizin adınıza çok sevindim bol bol yapsın mutlu olun inşallah
elifdedimbededim sjhdjshd kız benimde aşırı bulanır ama benim kocam azgın napayım 🤣 tabi benim vahşi cazibeme dayanamıyor o ayrı kudurttum adamı jsjdjs
Oglunasik her zaman yalar 🤭 genelde seksten once dusa girerim tertemiz olurum o yuzden ekstra bısey surmeme gerek olmaz temiz olur ♥️ en sevdiğimiz 69😂
Oglunasik oyyyy okurken iritee oldumm bu ne yaa. 🥴 Bu aralar orosbu lafı meşhur oldu galibaa. Ne merakliymissiniz kendinize orosbu denilmesine. Ayrıcaa bu kadar detay verip yatak odanızı anlatmanizin manası neydii açık açık ya. 😑 yokk kimsee inan senin kadar orosbu olmak istemiyordur. Kocama da orosbuluk değil eşlik yapıyorum.
Oglunasik kız benimki de çok azgın ben bildigin mal gibi yatıyorum o da bana kan verir gibi yatıyon az kıpırda da yaşadıgını anlayayım diyor 😀
Bsrkaya beğenmiyorsan çık git kardeşim sana anlatmadım ki ben bunu ksjdjsjs😂 sen bu kadar mutlu olamıyorsun herhalde
elifdedimbededim azck cilve yap kız sende öyle olur mu kuru kuru
Oglunasik orospu karım ne ya. Bu laflar sizi nasıl zevke getiriyor .
Cicekliperde herkesin zevk verdiği şey kendine bacm ben senin zevk aldığın şeyleri sorgulamıyorsam sende sormayacaksn
Bsrkaya aynen aynen hadi şimdi çık postumdan gözüm görmesin 😉
Cicekliperde Ayy buda yeni meşhur oldu 🙈 orosbu lafı ayrı bir hoşlarına gidiyorr kendisini öyle gördükleri için mi bilemedim artık 🤷🏻♀️