Ya kızlar şu pozisyonu bir ben mi beceremiyorum yok kucaktayken hatta genelde benim aktif olduğum pozisyonlar da diyim üsttte falan yapamıyorum bide hızlı ve sert seviyorum ipler kendimde olunca da beceremediğim için mıy mıy bişey oluyor sinir oluyorum üzülüyorum ya var mı bu işin bi incesi taktiği falan ?
Kucak pozisyonu ?
delicee anlamadım orgazm mi olmak istiyorsun yoksa ilişki esnasından mı bahsediyorsun
delicee ay bende yapamıyordum hatta post açtım şöyle yaptım ellerimle uatak başından destek alarak ileri geri hareket yaparak yapıyorum çok zevk veriyor sağılsun eşimde dayanamıyor hemen fışık 😂
delihatunum bunu bi deneyim bari 😂
delicee ama dik ol sen yada aşağıda arkadaş atmış fotoğraf onun gibi yap bol şans😁
Medusa
delihatunum bi deneyim yeniden ama galiba ben çok hızlı olamıyorum kilolu da değilim aslında ama 😂
delicee bende kiloluyum bide öyle düşün çok hızlı yapmana gerek yok yavaş yavaş önce sonra zaten alıştın mı hızlanmaya başlıyorsun
delihatunum kız eller devamlı böyle arkada mı duruyor heep 🤭😅
Bsrkaya bazen tek el bazen ikisi ama yormuyor fazla
Ben resimdeki ki durunca karnım acıyı ya ben genelde adamın üstüne yatıyorum öyle yapıyorum 🤭
Kucukbayan_8 sırtınız eşinize baksın yüzünüz bacaklarına, öyle daha rahat oluyor. Yani resimdekinin tam tersi durun
Kucukbayan_8 kız o daha zor değil mi 😂😂