Ya kızlar şu pozisyonu bir ben mi beceremiyorum yok kucaktayken hatta genelde benim aktif olduğum pozisyonlar da diyim üsttte falan yapamıyorum bide hızlı ve sert seviyorum ipler kendimde olunca da beceremediğim için mıy mıy bişey oluyor sinir oluyorum üzülüyorum ya var mı bu işin bi incesi taktiği falan ?

delicee anlamadım orgazm mi olmak istiyorsun yoksa ilişki esnasından mı bahsediyorsun

delicee Ziplayarak degil de ileri geri yaparak yapmaniz lazim ustte oldugunuz pozisyonlarda

delicee ay bende yapamıyordum hatta post açtım şöyle yaptım ellerimle uatak başından destek alarak ileri geri hareket yaparak yapıyorum çok zevk veriyor sağılsun eşimde dayanamıyor hemen fışık 😂

Oglunasik genel pozisyonu yapmaktan bahsediyorum mesela otururken örnek verelim bacaklarımı sırtına doladım diyelim o esnada zıplamak ya da ileri geri gel git yapmaktan bahsediyorum beceremiyor gibi hissediyorum kendimi 🙈

delicee ama dik ol sen yada aşağıda arkadaş atmış fotoğraf onun gibi yap bol şans😁

delicee bende kiloluyum bide öyle düşün çok hızlı yapmana gerek yok yavaş yavaş önce sonra zaten alıştın mı hızlanmaya başlıyorsun

delicee biniyorsun üstüne, sonra dıgıdık dıgıdık dört nala gidiyorsun 😍😍😂😂 adamın üstüne eğilip ellerini de iki yana açabilirsin ağırlığını ver üstüne, sonra ileri geri sağa sola üstüne otur kalk 😃