delicee Oglunasik genel pozisyonu yapmaktan bahsediyorum mesela otururken örnek verelim bacaklarımı sırtına doladım diyelim o esnada zıplamak ya da ileri geri gel git yapmaktan bahsediyorum beceremiyor gibi hissediyorum kendimi 🙈
delihatunum delicee ay bende yapamıyordum hatta post açtım şöyle yaptım ellerimle uatak başından destek alarak ileri geri hareket yaparak yapıyorum çok zevk veriyor sağılsun eşimde dayanamıyor hemen fışık 😂
Medusa delicee su pozisyonda yap hizlaniyorsun istedigin kadar ya da esin otururken omuzlarindan tut ama senin oturusun yine boyle olmali
delicee Medusa delihatunum bi deneyim yeniden ama galiba ben çok hızlı olamıyorum kilolu da değilim aslında ama 😂
delihatunum delicee bende kiloluyum bide öyle düşün çok hızlı yapmana gerek yok yavaş yavaş önce sonra zaten alıştın mı hızlanmaya başlıyorsun
Ironik delicee biniyorsun üstüne, sonra dıgıdık dıgıdık dört nala gidiyorsun 😍😍😂😂 adamın üstüne eğilip ellerini de iki yana açabilirsin ağırlığını ver üstüne, sonra ileri geri sağa sola üstüne otur kalk 😃
Kucukbayan_8 Ben resimdeki ki durunca karnım acıyı ya ben genelde adamın üstüne yatıyorum öyle yapıyorum 🤭
bogurtlenliturta Kucukbayan_8 sırtınız eşinize baksın yüzünüz bacaklarına, öyle daha rahat oluyor. Yani resimdekinin tam tersi durun