Kucak pozisyonu ?
delihatunum bunu bi deneyim bari 😂
delicee ama dik ol sen yada aşağıda arkadaş atmış fotoğraf onun gibi yap bol şans😁
Medusa
delihatunum bi deneyim yeniden ama galiba ben çok hızlı olamıyorum kilolu da değilim aslında ama 😂
delicee bende kiloluyum bide öyle düşün çok hızlı yapmana gerek yok yavaş yavaş önce sonra zaten alıştın mı hızlanmaya başlıyorsun
delihatunum kız eller devamlı böyle arkada mı duruyor heep 🤭😅
Bsrkaya bazen tek el bazen ikisi ama yormuyor fazla
Ben resimdeki ki durunca karnım acıyı ya ben genelde adamın üstüne yatıyorum öyle yapıyorum 🤭
Kucukbayan_8 sırtınız eşinize baksın yüzünüz bacaklarına, öyle daha rahat oluyor. Yani resimdekinin tam tersi durun
Kucukbayan_8 kız o daha zor değil mi 😂😂
delicee ayy üstte olmak en sevdiğim pozisyon. Zevkten çıldırıyorum. İlk zamanlar bende yapamıyordum. Zıplıyordum hoş olmuyordu zevkte almıyordum. Sonradan eşimin üzerine uzanarak belden hareketlerle kalçamı yukarı aşağı şekilde hızlı çok iyi oluyor. Zamanla alıştım. Ayaklarım hemen ağrıyordu artık ağrımıyorda. Eşimde destek veriyorben üstten o alttan. Bide Alttan kalçamı tutarak belimle oynayarak daha çok zevke geliyorum. Boynumu falan emiyor. İşin sırrı belden yapmak. Tüm vücudunuzla zığlamak değil. Eşim oturduğunda bende onun üstüne oturduğumda da aynı şekilde. Boynuna sarılıyorum kalçamı geriye doğru ittirio belden destek alarak zıplıyorum. Ha bide sürtünmeyi de unutmayın. Zevkten çıldırırsınız
delicee bana o daha kolay geliyo kendimi daha iyi hareket ettirebiliyorum