Oglunasik genel pozisyonu yapmaktan bahsediyorum mesela otururken örnek verelim bacaklarımı sırtına doladım diyelim o esnada zıplamak ya da ileri geri gel git yapmaktan bahsediyorum beceremiyor gibi hissediyorum kendimi 🙈

delicee ama dik ol sen yada aşağıda arkadaş atmış fotoğraf onun gibi yap bol şans😁

delicee bende kiloluyum bide öyle düşün çok hızlı yapmana gerek yok yavaş yavaş önce sonra zaten alıştın mı hızlanmaya başlıyorsun

delicee biniyorsun üstüne, sonra dıgıdık dıgıdık dört nala gidiyorsun 😍😍😂😂 adamın üstüne eğilip ellerini de iki yana açabilirsin ağırlığını ver üstüne, sonra ileri geri sağa sola üstüne otur kalk 😃

delicee ayy üstte olmak en sevdiğim pozisyon. Zevkten çıldırıyorum. İlk zamanlar bende yapamıyordum. Zıplıyordum hoş olmuyordu zevkte almıyordum. Sonradan eşimin üzerine uzanarak belden hareketlerle kalçamı yukarı aşağı şekilde hızlı çok iyi oluyor. Zamanla alıştım. Ayaklarım hemen ağrıyordu artık ağrımıyorda. Eşimde destek veriyorben üstten o alttan. Bide Alttan kalçamı tutarak belimle oynayarak daha çok zevke geliyorum. Boynumu falan emiyor. İşin sırrı belden yapmak. Tüm vücudunuzla zığlamak değil. Eşim oturduğunda bende onun üstüne oturduğumda da aynı şekilde. Boynuna sarılıyorum kalçamı geriye doğru ittirio belden destek alarak zıplıyorum. Ha bide sürtünmeyi de unutmayın. Zevkten çıldırırsınız