Leylamecnun Hep ev işi nereye kadar canım sıkıldı aklıma böyle bir post geldi. Herkes Daha önce hiç…” diye başlayarak bir cümle yazsın. Ben başlıyorum 🙂 Daha önce hiç eşime orgazm taklidi yapmadım 😂
Yansngeceler daldakifindik Daha önce hiç sevgilim olmadı eşim ilk ve tek aşkım.bu arada onunla da sevgili olmadık .
ESMERBOMBA_ daldakifindik sürekli bastırıldım yolda karşıdan karşıya geçmeye korkuyorum o derece hep eşimin ve ailesinin baskısı ben 7 sene kv ile birlikte oturdum ve benim iç çamaşırımı bile o aldı o derece kendi başı ma markete gitsem kesinlikle demeyeveği şey kalmaz neler neler aman şimdide kendim gidemiyorum çıkamıyorum evladım boyum kadar olmuş ama piskolojik içimdeki izlerden kaynaklı yeminle çocuğumu bindiriyorum arabaya bırakırım okula hiç güzergah değiştirmeden eve gelirim eğerki değirsem ya o yolda başıma bi iş geşse araba bozulsa acep ne der diye onu düşünürüm sen o yolda ne bok yiyodun en basiti aman aman dahada neler neler
ESMERBOMBA_ Asena_4722 dahada gidemezsin malesef bu böyle gider eğer imkanın varsa fırsat buldukça gitmeye başla mesela bakkaldan başla hahaha kelde ilaç olsa başına sürermiş akıl verene bak 😂
Askkadini Daha once hic kimseyle kavga (buyuk kavga etmedim) ben sahsen seviyeli tartisirim karsimdaki bana ayak uyduramasada 😏
Nurtrhnx1 HurremSultan ay hüremim saçımda uzun bide düm düz ay tek hayalim omre yapmak oda elime düşmüyooo🤧😁😭
HurremSultan Nurtrhnx1 bende istiyorum askim qma saçlarım doğal rengine döndü yumusaciklar kiyamiyorum🥺🥺
Meraktan Leylamecnun daha önce hiç fantazili anlar yaşamadım 3 yıllık evliyim renkli dünyaları nasıl yaşatırım diye araştırma içindeyim😄😄
Nurtrhnx1 HurremSultan benimde dibinde sadece sarılık var onunda tamamen akmasını bekliyorum akarsa yine kendim bir çılgınlık yapmayı düşünüyorum😎😁🤧
melebek Yasak_elma Ahahahah sevgililik dahil 12 yıldır birlikteyiz, hiç yaptırmadım. Şimdi istemek cesaret gerektiriyor 🙈
MedavikPastam Yasak_elma O kadar şanslısınki aslında maşallah. Saça ne geliyorsa boyadan geliyor. Mümkünse bundan sonrada boyamamaya çalış saçların hiç yıpranmaz.