Bölüm8de şarkı sözünü gönderen Mete kızlar, yanlış yazmışım düzeltemiyorum buradan onu düzeltmiş olayım bölüme geçiyorum keyifli okumalar 🥰
Bölüm 10
Eylül beni almak için evin oraya gelmiş, sürpriz yapacakmış haberim olmadığı için ben duraga doğru yürürken başıma gelenleri görünce Mete’yi aramış ve haber vermiş, altında araç olmadığı için belli bir noktaya kadar takip edebilmiş ancak o bölgede götürebileceği başka bir yer olmadığı için polisler tahmin etmiş. Yaklaşık 3 saat süren bu durumu ben uykuda geçirdiğim için farketmemiştim, hastanede müşahade altında yatarken anneme söylenmemesi konusunda yalvardım eylüle, zorda olsa ikna ettim. Mete ise elini sargı yaptırmış başımda oturuyordu, kaanın peşinden gitmiş ve tartışmıştı. Polislere şikayetçi olduğumu söyledim, ancak uzaklaştırma için savcılığa gitmem gerekiyordu.
Ortamın gerginliğini ve sessizliğini bozmak için Eylüle “eee senin sürprizin neydi bakalım?” Dedim.
“Boşver ya önemli değil” diyerek Mete’yi gosterdi, eylulun konuştuğu çocuk Burak hakkındaydı sanırım, Mete’nin yanında pot kırmak üzereydim ki Mete konuyu değiştirdi.
“Eylül bizi yalnız bırakır mısın? Balım ile önemli bişey konuşacağım.”
….
“Balım, gel gidelim buradan, bir yıl dondur okulunu, Polonya’ya gidelim, orada evim var, bir süre izini kaybettirelim sonra yatay geçiş ile İstanbul’a geçiş yap, sen sanıyor musun ki uzaklaştırma işe yarayacak?”
Bir an mantıklı geldi ancak yapamazdım annemi burada bırakamazdım. Cevap vermeye fırsatım kalmadan içeriye annem girdi telaş içinde. Eylül kapıdan “özür dilerim saklayamazdım bunu” diyerek tekrar dışarı çıktı.
“Kızım, neden söylemedin bana neden anlatmadın? Kim bu çocuk… benden nasıl saklarsın bu takıntı halini ahh, takmış kafayı dedi Eylül, kızım nerden buldun bu serseriyi! Ya başına bişey gelseydi ne yapardım…”
“Yasemin teyzecim endişelenmeyin, allahtan Eylül şahit olmuş geç olmadan müdahale ettik, balımda endişelenmenizi istememişim haklı olarak sizi üzmemek için.bende balımla tam bu konuyu konu-..”
Bir hışımla Mete’nin lafını kestim. Annemin bu endişeli hali fikrimi değiştirmişti.
“Anne, ben, ben 1 sene yurtdışına gidiyorum.”
….
Olayın üzerinden 2 hafta geçmişti, Mete’nin teklifini kabul etmiştim, korkudan mıydı? Hayır. Çaresizlik miydi? Hayır… sadece yorgunluk ve Mete’nin verdiği güven. Anneme durumu anlatınca çok mantıklı buldu benim korunmam için herseyi kabul edeceğini söyledi, ancak bir şartım vardı teyzem annemin yanına gelecekti. Okula gidip kayıt dondurma işlemlerimi gerçekleştirdim, büyük hayallerle geldiğim hacettepeye küçük bir veda ediyordum ama geri dönecektim. Savcılıktan uzaklaştırma almıştık hem bana hem anneme.
Bilgisayardan Polonya’yı araştırırken bir mail geldi, Türk hava yolları tek yön gidiş 15 Ekim 2023…
…
Valizimi toparladım, ağlamaklıydım aklım annemdeydi ama ben burada olmadığım sürece annemi daha iyi koruyacaktım bundan emindim, zil çaldı gelen Meteydi, teyzem seslendi ağlayarak “balım…”
Annemle teyzemin havaalanına gelmesini istememiştim, vedaları sevmezdim zaten başaramazdım, annem yanıma geldi kulağındaki inci küpeleri çıkartıp kulağıma taktı,
“İnciyi ne kadar sevdiğimi bilirsin, sende benim incimsin balım, seni seviyorum kuzum önce Allah’a sonra Mete’ye emanetsin, sürekli ara tamam mı çocuğum aklın kalmasın burada” dedi ağlamamak için kendini tuttuğu çok belliydi. Doya doya öpüp sarıldım ve evden ayrıldım.
…
İlk kez evden ayrılıyordum, ilk kez ankara dışına cıkıyordum, hatta ülke dışına, Mete iş yerinden bana iş girişi yaptırmıştı böylece şirket bünyesinden kolayca vize işlemlerimi halletmiştik, havaalanında kahve içip bekledik sessizlik hakimdi, uçağa binip kemerleri taktık kalbim küt küt atıyordu, heyecandan terleyen avuçlarımı pantolonuma silip derin nefes aldım, uçak havalandığı sırada mete elimi tutup,
“Ben yanında olduğum sürece korkma, sen benim balımsın” dedi o sırada sadece arkadaş değil sevgili olduğumuzu kabullenmiştim…
Bölüm sonu
Kızlar bölümler hızlı ilerliyor diyorsunuz ama çocukla 50-60 bölümlük yazmam zor olduğu için maksimum 20-25 bölümlük bir hikaye olacak, kafamda planladığım final içinde atlayarak yazmam gerekmekte, umarım keyifle okumuşsunuzdur öpüyorum şimdiden teşekkür ediyorum ❤️❤️