Cicikiz bitterdelisi24 ay gözümün önüne geldi kaslı boylu kumral irice kahverengi gözlü hafif kirli sakallı hoş biri geldi gözümün önüne 😂
bitterdelisi24 Cicikiz o kdar canlandırmadım ya😂😂😂esmer olsun bizim olsun :) sarının da tadı guzel bilemedim 😂😂😂
Cicikiz bogurtlenliturta kız kitabın mı var Allah aşkına bana da özelden söyle bak sana fotoğrafımı atarım kız çoluğunu cocumu @TombulHatun @bitterdelisi24 bunlar beni gördü bende onları gördüm kaç ay önce dimi kızlar ne güzel hatunum amaa (kendimi de övdüm )😂😂😂🤣
bogurtlenliturta Cicikiz güzelliğe masallah diyelim ama gizli kalsın ❤️ belki bir gün özelden bir mesaj gelir sürprizzz ❤️
Afrodit bogurtlenliturta emeğine sağlık canım gerçekten yeteneklisin inşallah önün açık olur bu konuda ilerlersin 🌼 Kaan bırakmayacak peşini belli ki
veraeyl bogurtlenliturta ben meteye aşık oldum galiba 😂 kiralık aşk dizisinde ki ömer gibi hayal ettim meteyi 😂
Elisam2022 Ay çok güzel ilerliyor ya. Sonu nasıl bitecek valla her gün merak ediyorum. Keşke kitabını ben de ogrenebilsem, özelden fotomu atsam sana mesela olmaz mı qgsjhd meteye aşık oldum sanırım kocam affet beni agsjsgj
TombulHatun bogurtlenliturta gerçekten beğendiğim zaman toplu okumak büyük keyif veriyor emeğine sağlık ❤️