Yasak_elma TombulHatun Orası öyle tabi canım ama inşaat bitince bikaç defalığınada olsa bi şans ver derim🤗
TombulHatun Yasak_elma Yok vallahi vermem kışın zaten balkona asamıyorum işten gelip akşamları yıkadığım için evin içine sermem gerekiyor seneye yaza denerim inşallah 😅😅
HurremSultan Bsrkaya iç çamaşırlarını da beraber yıkıyorum. Ayırmıyorum zaten yıkanıyor. İç çamaşırlarını ayıran insanlar makinede de yıkamasin bence makine kirlenebilir🤪🤪 kız iç camasiriniza ne değiyor bok mu var sanki😂😂😂
HurremSultan Bsrkaya şahsen saçma buluyorum yapana saygım sonsuz ama benden kimse beklemesin ben artik vocuklarin kiyafetinj bile ayrı yikamiyorum😂😂😂 asla yetistiremiyorum hocbirseyi ayrı ayrı yıkadigim zaman. 2 bebeli hayat gümbür gümbür bebegim😂😂🥵🥵
Cicikiz Bsrkaya kız Allah aşkına üç kilota 10 kg makine çalıştırsam adam batar çıkamaz bidaha siyahlıları ayrı beyazlıları ayrı tamam renklileride benzer renkleri bir yeni şeylerini tek tek yıkarım eşiminkileri boşver aman benim cicilerim bozulmasın😂
HurremSultan Bsrkaya kankaaa ne bekliyorsun 2 brbe olunca hayat zort oluyor tam anlamıyla hxskgxhx kızımın herseyini ayrı yıkadım. Utulerdjm birde şimdi ne utusu fxshxndx