askoyuumm hayra çıksın ne diyeyim. Kilit diyince aklıma başka bir şey gelmedi.

etoile anladım canım teşekkür ederim yine de

etoile Valla aynı biz her zaman bi çatışmamız vardır😅Yorumladığın için tesekkürederim canım 😇🌸

etoile koç kadını ve ikizler erkeği soran hiç olmamış uzun uzun baktım da onu da yorumlar mısın

buzdankalpler ikizler erkegi akıllı ve caktirmadan sömürür ailesini, arkadaşlarını, sevgilisini hemen hemen herkesi ama bunu bile isteye yapmaz. Koç kadinida somurulmekten ,kullanilmaktan nefret eder en büyük kırılma noktası budur burda çok ciddi sorunlar yaşarlar. Onun dışında iki tarafta merhetlidir iki tarafta akıllı koç ikizlere göre daha cömerttir bu konuda ikizler sorun çıkarmaz ama rahatsız olabilir. İki taraf normal bir çifttir uçlarda yaşayamaz bu iki kişi ya

etoile peki ya boğa kadıni terazi erkeyi nasil? Zahmet olacak ama merak etdim 😅

sefatime

sefatime çok zor bir ilişki. Şimdi terazi de boğa da kıyafetlerine özen gösterir ama boğa estetiğe de onem verdiğinden terazi ile çatışır. Boğa içten içe teraziyi taktir eder ama aralarında negatif olan bir şey var ikisininde çözemediği. Terazi de boğa da zekidir ama terazi yapılanları çok iyi gözlemler o yüzden bunu dile getirir bu çatışma oluşturur. İmi tarafta sinirli malesef şiddet bile olabilir aralarında kaçınılmaz hatta. Çünkü boğa biraz bencil kadını erkeği farketmiyir terazide aksine fedakar burda da çatışma çıkar.

nezrin08 Ben Aslan eşim Oğlak, valla Oğlakla hayat çok zor. İyi düşün derim. İnat, ketum, tembel, aklı fikri para. Yine söylüyorum Oğlak erkeği insanı kanser eder.

etoile yaa teşekkür ederimm 💝💝💝💝bende biliyorum biraz burçları aslında ama herkesin bakış açısı farklı oluyor ondan sormak istedim 💌💌💌💌birde haritada kariyer ile ilgili nerelere bakmak gerekiyor biliyor musun canım spesifik olarak

sue yıldız cqnim yildizinq bqkman lazım birde senin önünde aileden senin önüne geçen biri var mı varsa onun bı çekilmesi lazım senin parlaman icin

• sue bunu yanıtladı.
                  • sue bunu beğendi.

etoile hmm haritadan bakılıyor mu canım nasıl bakabilirim ya da internetten mi hesaplanıyor

sue ben hiç bir zaman netten bakmadım. Univde iken kitap vardı öyle böyle değil çok ciddi bir kitap ordan bakıyordum şimdi o kitap bende yok malesef

etoile ay aşko sen bilir gibisin terazi kadını boğa erkeği nasıl olur fkflld aramızda bi sorun yok ama merak işte beee

Oğlak erkeğimi aman amann…uzak dur bacım inatçı bencil oluyorlar valla. Ben ne kadar oğlak burcu tanıdıysam hepsi öyleydi baştada babam😂 yani her insanda burcunun özelliğini taşıyacak diye bisey yok aslında bazı insanlar yükseleninin özelliğini daha çok taşıyor..amaaa herşeydenn önemlisidee karakter valla burca herseyi bağlamamak lazım bence🫶🏻

Askokuskom ciddi mi çok zor bir ilişki sorun olmaması şaşırtıcı. Cidden