Meraktan angell111 ben senin hakkını yemişim kusura bakma😄benimkilerde bi yere sığmıyor eşimde azcık küçük olsa diyo ,millet büyük seviyor diyorum seninkide fazla büyük geliyo bana diyo🤣🤣allahım sana geliyorum
rumi21 zehirlisarmasik ortası ipli askısı yok dekolteli elbiselern altına giyiyorlar genelde meme birleştirici ve dikleştirici die geçiyor straplez sütyen yani tredyola yaz çıkar 😀
zehirlisarmasik angell111 kız kaç beden giyiyorsun ki,burada bir postta biri yazmıştı günde üç kez buz sürmüş göğüslerine o şekilde bir ay devam etmiş ama günde 3 kez o şekilde biraz büyüme olmuş
zehirlisarmasik angell111 hem küçük göğüslü olmak avantaj ben hep bakıyorum da göğsü küçük olanlar hamilelik ve emzirme döneminden sonra sarkma sorunu yaşamiyorlar çok şanslısın yani şimdi geçici buyutuceksin hevesi var diye sonra da sarkma gibi kalıcı problemlerle baş başa kalma üzülürsün yani. Hiç ama hiç yok diyosan da bu buz yöntemini dene bakalım azıcık büyüsün bırakırsın geri
HurremSultan zehirlisarmasik şahsen benim sarkma olmadı aşırı da büyümedi 😁 emzirme bitince de eski haline dönüyor en azından sarkmiyir🤣🤣
knb22mm angell111 aşko hiç zahmete girme hamilelikte doğumdan sonra hiç tanıyamayacağın şekilde büyüyor zaten 😂 eski minnoş göğüslerimi özlüyorum
Meraktan angell111 büyük gögüs daha çok sarkıyo çocuktan sonra kızım erken dogdu 1,5 ay anca sütüm geldi kesildi aşırı şiştiler sonra söndüler zaten büyüktü gögüsüm şuan 4 aylık kızım hamile kalmadan önceki südyenim sıkıyo süt varken südyen olmuyordu bile🤣
Meraktan angell111 ay keşke benim de öyle olsa en azından içini doldurtursun sarkma olmadan istediğin boyutta ben ne yapim bacım bu göğüslere