meryderler angell111 anam benimkiler de keşke hep küçük kalaydı 😒 2 bebe doğurdum emzirdim büyüdüler ama emzirme dönemi bitince pörsüdüler utanmasalar bacaklarıma gelecekler 😂😂😂
Avakadobuu angell111 benim bı kuzenim vardı küçüktü göğüsleri yok gibiydi evlendi bı doğum yaptı emziriyor şuan kocaman olmuş böyle dolgun bence şuanlik yapma
zehirlisarmasik Sahra5 kız konuşurken bazen bacım bazen bacısı diye hitap ederim araya virgül koysaymisim iyiymiş ayyyy sesli güldüm yeminle komik olmuş okuyunca 🤣🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣
Cicikiz Elisam2022 ay hamileyken nasıl ama taş gibi çok güzel oluyorlar ya sonra sonrası ölüden hallice 😂
HurremSultan zehirlisarmasik şahsen benim sarkma olmadı aşırı da büyümedi 😁 emzirme bitince de eski haline dönüyor en azından sarkmiyir🤣🤣
zehirlisarmasik HurremSultan ay ne güzel işte bacım benimki de normal ya öyle şükür çok sarkmadı ama azıcık daha toparlak kaliverse iyi olurdu😍biz şeyden kaybediyoruz mesela ilk emzirme dönemlerinde bide hamileliğin son döneminde saliyoruz ya biraz e göğüs de çok büyüdüğü için o sıra ister istemez sarkiyor ama işte o dönemde sutyen kullanmak falan da hapishane gibi mübarek dayanamıyor insan benim çok nefesim daralırdı dayanamazdım
Benbenimsenkimsin Kızım barış vucudunla barisss inan bana geçmişte bende beğenmedim goguslerimi ama şuan kendimle vucudumla o kadar barisigim ki yüzümde pıtlayan sivilceler bile bana has öyle hoşuma gidiyor göğüslere gelince fındık göğüs iyidir beybi 🤪🥰🥰