TombulHatun çok şanslısın kız
Akşama menülerde neler var
Ask_hosmus Kız ben kızıma haliyken canım erik turşusu cekmişti allahım aradık taradık hiçbir yerde yoktu kıştı birde ozaman🤧Bizim buraya kurulan semt pazarında tursucuda vardı ordan aldım bi oturusta yarısına kadar yemistim😋😂Dahada yerdimde daha canım cekerse cumartesiye kadar beklemem diye yemedim biraznı sonra yerim diye😂Bide benimde kalça agrılarım bel ağrılarım çok oluyordu ama son aylarımda olmustu oglumdayken hiç ağrı bilmedim🤷♀️🙂
- Düzenlendi
Mervenurce çaya misafirim vardı kabaklı börek makarna salatası ağlayan pasta ve çörekotlu kurabiye yapmıştım akşam üstüydü yemek yapmadım 🤣
Yasak_elma benimde yeşil erik istedi canım geçenlerde yarın pazarda var mı bakıcam , şuan ağrıdan ölüyorum gibi karnım felaket ağrıyor sabahta uyanınca belim ağrıyor gece zaten sürekli uyanıyorum neden bilmiyorum öyle işte bakalım bunda değişik ağrılarım var belki kızdır 😂
Cicikiz valla 3 oğlandada canım hep ekşi çekti 😂😂 bunda belli olmuyo ama bı gün bı günümü tutmuyor , bı gün ekşi çekiyor diğer gün tatlı istiyorum 😂
Ask_hosmus döskdkkd kızdır kız😂
Ask_hosmus kız senin ilk üçte ağrın olmamış diye 4. Yaptın artık ağrıların oldu daha çocuk yapmazsın😂 şaka Maka geçmiş olsun geçer inşallah 😍🥰
Ask_hosmus Önce sağlıklı olsunda sonra gönlündeki olsun kuzum🤱 inşallah gönlündekidir çok bekledin çünkü🤲🌺
Ask_hosmus hakkını helal et kuzum
Rouge helal olsun 😘
Yasak_elma tabiki önce sağlık sonra istediğim olsun , bakalım hayırlısı olsun 😅
etoile yok kız olmaz olur mu oldu hemde çok ama bundaki ağırlar değişik bişey 😂 teşekkür ederim kuzum 😘
Ask_hosmus bende oğluma hamileyken kavanoz kavanoz salatalık havuz ve lahana tursusu yemiştim, tatlı tükettiğimi hiç hatırlamıyorum inan ki 😂
- Düzenlendi
Mervenurce Hazır mantı aldım onu yapacağım ☺️
Mervenurce yemek yapmayı hiç sevmiyorum ya siz soslu içli bilmem neli ne güzel yemekler yapıyosunuz 🥲 bana gelin tatlı yap deyin okeyim ama yemek no no no 😕
Lahmacun yiyeceğiz bu akşam 🤭 yarın da karışık kızartma yapıp yogurtlayacagim
bogurtlenliturta ben bide ortanca oğlana hamileyken sürekli karpuz yerdim sulu sulu 😂😂
Fırında tavuk patates pilav salata