Papatyam23 yazdıklarınızı okudum bekarken tüm hissettiklerim gözümün önüne geldi. Çok aşırı korkardım, nasıl olur nasıl yaparım ben hayatta yapamam diyordum. İterim, yaptırmam dokunsa bile kıyameti koparırım derdim. Sizin gibi benimde acı eşiğim çok düşük bende iğne bile yaptıramayan insanım. Ama biraz da psikolojikmen bu sürece geliyorsunuz. Nişanlandım dügün yaklaştıkça daha bi korku sarardı. Tabiki ilk deneme de olmadı bizimde. Ama kendimi hep rahat bırakmaya çalıştım sıkmadım. Birinde olmazsa iki de üçte olur dedim. Sağolsun eşimde çok anlayıslıydı bu konuda çok yardımcı oldu rahatlattı canımı hiç acıtmadı ve sonunda oldu. Sonrasında bundan mı korkuyormuşum ben hicbişe yokmuş dedim. Bu tabi kişiden kişiye de değişiyor herkeste farklı oluyor. Üzüldüm adınıza, aynı hisleri yaşadım çok şükür Allah yardım etti yendim. İnanın o kadarda zor ve korkunc değil. Kendinizi hep rahat bırakın, sakin kalın acıcak diye düşünmeyin. Fazla psikolojik olmuş sizinki de zamanında benim gibi. Olucak insallah, dua edin ve gerçekten kendini sıkmayın rahat bırakın hiç acı hissetmiceksiniz inanın. 🙏 inşallah güzel haberlerini alırız, Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏