İlk bölüm ne zaman 🥰
hikayeee geliyorrrr 🥳🥳🥳🥳
etoile nereleri geziyorsun mesela kız bizede söylede fikir olsun gezemiyorum bari ufkum açılsın hiç olmazsa😏😂
bitterdelisi24 Ooo bitterim devam etmeye kararmı verdin bekliyoruz efenim😊😊
bitterdelisi24 eveeeet 🌸cok sevindim 🌸
bitterdelisi24 ne tür üzerinden yazıcaksın merak ettim 😂🤌
Ask_hosmus hersey olucak aslında:) birazdan paylaşırım🥰🥰
Simirna35 bende seni gördugume sevindim öğretmen miydin sen
Yasak_elma evet evet diğer arkadas yazınca bende hevese geldim🥰😂
bogurtlenliturta birazdan paylasıcam 🥰🥰
Meraktan 😂😂 merak güzel sey meraklı insanları cok severimm🫠😂
TombulHatun hhaha :) olsundu dur yazımda paylaşayım cok merak edıyorum bakalm begencekmsınız
bitterdelisi24 bende merak ediyorum çabuk yaz işin arasına sokup okuyacağım hemen 😂😂
bitterdelisi24 Yaz yaz✍
TombulHatun yazdım bismillah😂😂
bitterdelisi24 beni unutmana çok kırıldım okumayacağım hikayeni 💔💔💔
Cicikiz aşk olsun ben seni okuduğun için etiketlemedim yoksa biliyorum diğerini okudun o kadar beğenmiştin gördun postu diye etikeletmedim kız :)
Yasak_elma her gün sahile gidiyorum biraz yürüyüş yapıyorum. Sonra orda cafe var orda oturur ya kahve içerim ya da dondurma yerim🤗 hafta da bir ya açık büfe kahvaltıya gideriz ya da serpme kahvaltıya bu benim hobim 😂 o hafta kahvaltıya cikamamissam akşam yemeğine gideriz 😇 kütüphane gezmeyi çok seviyorum kızımı babasına emanet ediyorum kütüphaneye gidiyorum 📕 haftada bir bazen iki mangal yaparız. Dün mangaldaydik mesela😂 bunlar stabil hep olan şeyler ayda ikinkez alışverişe çıkıyoruz bakiniyoruz eşimle o giyinmeyi çok sever o yüzden hep mağaza gezeriz 😂😂😂😂
etoile Sen bunları anlatırken benim paralarım bitti ayol😮😅kız bunları yapabilmek için para lazım bana😪