Cicikiz benim tutumumda ne var ruyanın konusmalarının uygun olmadıgını zaten biliyorum goruyoruz askı da alıcak ama sen böyle yaptıkca sende arada kaynayacaksın haklıyken haksız konumuna düsürüyorsun kendini.tartısma cıkmasın diye uğraşıyoruz bir postu siliyorum baska yere geciyorsunuz ve o post baskasına ait oturup tek tek yorumları siliyoruz post sahibine haksızlık olmasın diye,daha olay ne onu bile cozmeden yorum doluyor sayfa tüm işi gücü bırakıp rüyayla kavga edip arkasından yorumları temizleyemeyiz.burda forumu ve baska kullanıcıları da düsünmek zorundayım ki sen ne kadar kızsanda seni de düşünmüş oluyorum senin yorumların haklı oldugun halde askı sebebi,tartışmayı sildigimiz halde baska yerlerde acman askı sebebi ama ben önce uyardım bunun için burdayım cünkü şimdi istedigini düşün

kelebekleriseverim Kız bu kadar açıklamaya gerek bile yok. Aynisi benim de başıma geldi çünkü. Doggy pozisyonunda iken aynı şekilde. Bi anda hızlı olunca içimden cikti aniden girerken yanlış delik. Tabi ki hepsi girmedi bi anda eşime sonra sorduğumda sadece kafası girdi dedi ama bana sorsan sanki tasaklari bile girmişti 😀😀😀

duy1se Bunu ben de günah diye biliyorum Canım . Ama merak edenleri ve yapanları da yadırgamıyorum. Herkesin günahı sevabı kendine artık. Sen uyararak zaten gerekeni yapmışsın. 🤍

pakize34 evet doggy gerçekten çok riskli, 4 sene oldu olay olalı hala doggy’deyken kasıyorum kendimi 🫠

duy1se yeni evli iken 2 kez yaptık ama yokkkkkkkkkk tövbe ettim. Çok iğrenç çok çok yapanda beni ilgilendirmez. Aynı ateşte yancak halimiz yok ya. Herkes neyin ne olduğunu biliyor

yeni evli iken eşlerde merak var galiba , benim eşimde arkadan yanaşmaya çalışmıştı bir kaç kez izin vermedim daha da ısrar etmedi

Yusra herkes her şeyi bilmeyebilir günahının bu kadar büyük olduğunu bilmeyebilir bizler doğruyu söylemekte mesulüz gerisi kendilerine kalmış

etoile şişenin üzerine düşmesine diyorum 😂😂😂 ayağım takılıp düştüm demiş yA 😂😂