yagmurum duy1se Bunu ben de günah diye biliyorum Canım . Ama merak edenleri ve yapanları da yadırgamıyorum. Herkesin günahı sevabı kendine artık. Sen uyararak zaten gerekeni yapmışsın. 🤍
kelebekleriseverim Elisam2022 ne bileyim neden o kadar açıkladım bilmiyorum 🫣 gerçekten acıyı çeken anlar 😀😀
kelebekleriseverim pakize34 evet doggy gerçekten çok riskli, 4 sene oldu olay olalı hala doggy’deyken kasıyorum kendimi 🫠
Yusra duy1se yeni evli iken 2 kez yaptık ama yokkkkkkkkkk tövbe ettim. Çok iğrenç çok çok yapanda beni ilgilendirmez. Aynı ateşte yancak halimiz yok ya. Herkes neyin ne olduğunu biliyor
duy1se Yusra herkes her şeyi bilmeyebilir günahının bu kadar büyük olduğunu bilmeyebilir bizler doğruyu söylemekte mesulüz gerisi kendilerine kalmış
pakize34 yeni evli iken eşlerde merak var galiba , benim eşimde arkadan yanaşmaya çalışmıştı bir kaç kez izin vermedim daha da ısrar etmedi
HurremSultan kelebekleriseverim girmiyor knk jste o hızla zorluyor😂😂😂 Bende onu zorluyorum kaç kere yarıda kestim bi saat falann acısının geçmesini bekledim😁😁
kelebekleriseverim etoile beynimde hissettim desem acısını 🥹 belki alıştıra alıştıra olsa bu kadar acımazdı
pakize34 etoile birden girince oldu sanırım o kadar ağrı, tecrübeli olanlar kayganlaştırıcı şart ve yavaş yavaş giriş yapın diyorlar 😃😃