melebek o yorumu bende gördüm bir de kızı gazlamislar denemelisin diye. Yani tuhaf karşıladım. Birde denemisler biliyor musun.anlatmis bugün ama çok acımış ucu bile girmedi diyordu. Ben de bu konuda çok katiyim. Bunun merakını da anlamıyorum zevkli olduğunu düşünmüyorum. Affedersiniz kabız olduğumda bile çok acı çekiyordum ve hiç zevkli değilse o nasıl zevkli olsun
Ters ilişki
kelebekleriseverim komploya kurban gitmiş olmayasın😂😂😂 yüzüne boşalma olayından sonra kocandan o potansiyeli bekliyorum😂😂😂😂😂
etoile jssjjsjsjajajajajajaj yok yok hiç teklif etmemişti yapalım mı diye öncesinde. teklif etmis olsaydı süphelenebilirdim 🤓🤓
Ya gerçekten dindar biri değilim. İsteyen istediğini de yapabilir. Sadece “dini vecibeleri yerine getiririm” dedikten sonraki merakı şaşırttı ve bu yüzden tuhaf karşıladım. Yoksa bugüne kadar “anal seks düşünüyorum” diyen birine “yapma/ etme” demedim. Buna da demedim gerçi 😅
Ya ben de doğumdan sonra kabız oldum. 2-3 gün sürdü ama öyle bi acı yok. Tuvaletim geldiğinde tuvalete gitme fikri korkutuyordu. Öyle bir acı 😅 neyse sonra kefirle, bol yürüyüşle çözdüm işi 🙈😂😂😂
Sizi yalancılıkla suçlamıyorum, yanlış anlamayın ama sanki ne kadar hızlı ve kaygan olursa olsun, oraya öyle “dannn” diye giremez bence ☺️ Pipi sonuçta bu, parmağını soktu desen neyse ama bilemiyorum
kelebekleriseverim işte suphelenme diye😂😂😂 kız senin kocan her şeyi düşünmüş abooooo hiç aklıma bile gelmezdi 😂😂😂😂😂
lilibet yok gerçekten tam olarak dannn diye girdi 🫠 yalan borcum yok 😅
etoile hahahhahahahahaha sen cok fenasın
lilibet doggy pozisyonu olabilir aslında çünkü @kelebekleriseverim aşırı atesliler😂 seks onlar için yaşam biçimi 😂😂😂
kelebekleriseverim kocan daha fena 😂 tatatataaaaaaaa😂😂😂😂
etoile kız eğlenmiyorum cidden doğru söylüyorum aaa hayret olay ajajajjaja
lilibet bira şişesi sıkıştırmak ve yanlışlıkla olması elbette inandırıcı değildir, ancak açık yazayım doggy’deyken zaten o malum delik de ortada açık oluyor ve vajina ile arasındaki mesafe de görülebilir oluyor. hatta doggydeyken malum delik erkegin penisi için çok daha iyi konumlanmış oluyor bu sebeple de hızlılık ve ıslaklıkla aynı zamanda da gereğinden fazla vajinadan çıkarak gel git yapıldığı zaman böyle seyler olabiliyor 😒 umarım basınıza gelmez ama gelirse beni hatırlayın jajsjsjsk gerçekten cok acı vericiydi
kelebekleriseverim
Açıklamanızdan sonra size bir şey demedim ki, tahayyül edemedim sadece :) zaten anonim biir ortamda yalan söylemenizi beklemiyordum. “Sizi suçlamıyorum” da dedim. En baştan beri, tahayyül edemedim sadece. Hepsi bu.
lilibet yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız ya o sebeple açıkladım. peki 💕