kelebekleriseverim sperm olayı epey komigime gitmişti ondan 😂😂😂
Ters ilişki
etoile yavrum ne kızdırması eğlenerek öğreniyoruz surada 😂 aaaaa bi yuzume bsalmasına izin verdim diye adımız çıktı imdat ajjajajsjsksksma
kelebekleriseverim yav şu pp deki bıyıklı feyyaz kim ya vkvcknfkffjjdkdkd
Eşlerin ters ilişkisini geçtim, bugün Kadıköy sahilde 2 erkek açık açık kayalıkların üstüne cinsel ilişkiye giriyolardı…
kelebekleriseverim bu yorumun güldürdü beni çok tatlısın 🥰
MedavikPastam adını feriha koydum’daki Halil 😂
Zeynooo03 teşekkür ederim hepimiz çok tatlıyız 😍
mamacita abooo ciddi misin kimse tepki göstermedimi 🤭🤭
duy1se analdan ilişki mi😫 valla yapanlara da saygı duymuyorum kimse kusura bakmasin ama iğrençç
kelebekleriseverim aynısını bende yaşadım çooook kötü. Hani dini boyutu ayrı. Olmasa bile asla yapmayacagım seylerden biridir hiç hoş değil😂
kelebekleriseverim aynısı başıma hep geliyor 😂😂😂 tam girmiyor ama acıyor ya 😪😪
mamacita tövbe estağfurullah tövbe……
Askokuskom sonunda bana inanan birileri 🤦🏻♀️ gerçekten cok cok kotuuu
HurremSultan girdikten sonra tam yarım fark etmiyor 🥹
ruyam tehtide bak yaaa @Rouge @NaimeYilmaz allah aşkına şunu şutlarmısınız açacağı hesaplarıda engelleyin lütfen
Cicikiz ya bir postu siliyoruz baska postta tartısma baslatıyorsunuz bu böyle devam ederse tartışmayı acan herkese askı vermek zorunda kalıcaz. actıgı post uygun degildi tamam tartısıldı sildik bitti ruya da biliyor uygun degildi ama yetmeyip kavgayı buraya tasıyıp baskalarının postlarını sildirme huzursuz etme hakkınız yok.onun dısında bu uslupla konuşamazsınız. cicikız sende lütfen bu kişiyi gördüğün her posta başkalarını cagırıp tartısma baslatma yolunda gitmeyen bisey varsa bize bildirin bu yeterli