HurremSultan askoyuumm 20 kilo aldığı için hergun ağlayan ben xgajxhdjf bacım ben 170 böyle 92 kilo gittim doğuma şuan 75 74 arası gidip geliyorum. Ama dediğim gibi kiloyu taşıyorum abes durmuyor 😋
zehirlisarmasik HurremSultan benim kaynanam da sever fikir verir vermesine de ben çekinirim bacım,yoksa sorsam ayiplamaz bisey demez daha hoşuna gider belki,hatta kendi hosuna gidip de alip getirebilir o derece 😃ama yinede bilmesin 😄😉😁
lkmelms HurremSultan geçen hafta aynısından ben de aldım daha yatak için giyemedim ama bı deniyim üstümde dedim çıldırdı valla eşim. Bu haftasonu bi kaçamak yapicaz gittiğimiz yerde giymeyi düşünüyorum ben de. Göründüğünden daha güzel kızlar bence herkes almalı💥
Annesivekizi HurremSultan elbise çok güzel ama ben başka bişeye takıldım. Neden çiçek şart😂 hiç almadığı için mi başka mevzu falan mı var? Benim eşimde hiç çiçek almaz hatta isteme çiçeğim bile dünyanın en küçük çiçeği olabilir😅 bu taktiği mi denesem acaba
HurremSultan Annesivekizi ben seviyorum o sebmiyor öyle şeyleri. Al diyorum içimden gelmiyor dedi. Bende sadece senin isteklerin ile donmjyor bu devran dedim. Ne zaman elinde çiçekle gelirsin o zaman giuerim dedim. Icinden geldiği zaman almış jste🥰
HaHasmeftune HurremSultan Kiz sendeki bu dişil enerjiiiiiii maşallah bi ben eriniyorum herhalde böyle şeylerden utanıyorum😂
zehirlisarmasik HurremSultan kız bacım valla sendeki aura taaaa buralara yayılıyor seni görmeden ölmek istemiyorum 😃şu peridede en çok merak ettiklerimdensin çok tatlı ve güleçsin enerjin harika hep böyle kal tatlımsuu😘😘💖
HurremSultan zehirlisarmasik yaaa teşekkür ederimm baliiimm vallahi herkes öyle söylüyor glshxbx ama ne bilim içimden geliyor ya 😁 sanki Allahım bana fazladan bireyler vermis🤭🤭🤭