Yengeç surimi salatası😁
MedavikPastam Bebişe nasıl yapmak lazım acaba daha az yağda falan yada airfryerda yapsam bence olur gibi 🙂
Sahra5 aslında çok güzelmiş tadı hiç denk gelip yemedim kendim yapmaya uğraşmam ancak önüme gelirse tadına bakarım 😁
Elisam2022 Onu bilmiyorum canım😐
Elisam2022 marketten alıyorum parca halinde benim eşimde sevmez balık ama bunda sıfır balık kokusu ozellikle benim yaptıgım sekilde yaparsan tat olarak da asla balık balık degil koku olarak da.ben kremalı yapıyorum kremanın içine biraz krem peynir koyuyorum sogan ıspanak gibi sebzelerle yapıyorum genelde bol baharat bazen de sadece krema ile yapıyorum.sonra somonları dizip üstüne hazırladığım krema sosunu döküyorum hop fırına lokum gibi oluyor lokum yanına brokoli de ekleyebilirsin.eger ıspanaklı yapmazsam yanına makarna yapıp makarnaya kesin ıspanak ekliyorum cok yakıştırıyorum
TombulHatun o değil yengeç nerde satılır 🤨😂😂
Rouge Kiz benimki öyle tuhaf adam ki. Ispanak brokoli karnabahar pırasa hiç birini yemez. Krema da sevmez. Kremalı tavuk falan yaparım zordan yer. Bu yazdıklarının hiç birini yemiyor. Ama ben bebisle kendime yapacam 😀 umrumda değil valla yemesin😀
bitterdelisi24 macrocenter filan vardır 🤣
Elisam2022 yap valla ben böyle seylerde hic takmam ona ayrı bisey yaparım benim arkadasım da öyle evlendikten sonra sunu bunu yemez oldum diyor niye yemiyorsun yap otur ye yani illa hersey eş mi bir onlara mı 😂eşin ne kacırıyor farkında değil lokum gibi oluyor o kadar lezzetli ki asla balık degil anlatırken agzım sulanıyor dkdk baharatla kızart oyle bile mükemmel ama ben bu sekilde yapıyorum benimki de basta mırın kırın etti öyle severek yedim ki dur bende denicem dedi ve hep böyle yap diyo dkdk
TombulHatun canım bişeyler çeksin diye uğraşıyorum 😂😂 iştahım kapalı 😂😂
Ask_hosmus he o zaman başka bol bol canın çeksin ye 🤣🤣
TombulHatun tamam ozaman ben bi bakayım 😂😂
Rouge Valla ben de öyle yapıyorum ama balık yapmadım hiç kokusundan dolayı. Ama tarif hoşuma gitti hepsi sevdiğim şeyler valla deneyeceğim en yakında 😊
Elisam2022 Ben şuan Şanlıurfadayım eşim asker 😞
Sahra5 sushi yediğim için biliyorum içine de bundan koyuyorlar canım
Pembishhatun Ben lüleburgazdayım. Mersinli misin?
Elisam2022 evet Mersinliyim sen